HomeStiri Mondene Scriitoarea Irina Binder le critică dur pe cele care comentează ținutele persoanelor publice

Scriitoarea Irina Binder le critică dur pe cele care comentează ținutele persoanelor publice

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Scriitoarea-Irina-Binder-le-critică-dur-pe-cele-care-comentează-ținutele-persoanelor-publice in Stiri Mondene

A devenit cunoscută datorită cărții „Fluturi” și, deoarece este extrem de activă în mediul online, a decis să vorbească deschis și despre criticii de modă care le fac cu ou și cu oțet pe vedetele din România.

Scriitoarea Irina Binder le critică dur pe cele care comentează ținutele persoanelor publice

Iată ce părere are Irina Binder despre aceste persoane ce încearcă să iasă în evidență prin intermediul comentariilor răutăcioase:

„Recunosc, nu mă uit la TV, nu am timp și nici răbdare decât dacă mă uit la filme sau la documentare. În rest, îl las deschis, poate mai aud și eu ceva interesant… Am constatat ceva: există două persoane care apar frecvent la TV și care mă fac să închid imediat TV-ul, atât de nesuferite mi se par… și credeți-mă, tolerez mult… nu strâmb din nas imediat. Nu voi menționa numele acestor două persoane, vă voi spune doar că ele apar ca să comenteze/critice ținutele vedetelor. Ei bine, amândouă sunt atât de infatuate, încât transmit o atitudine superioară de-a dreptul grețoasă. Vă spun sincer, atâta răutate și lipsă de eleganță nu am mai văzut…
Nici pe cea mai țață dintre țațe dacă ai pune-o să comenteze nu ar putea fi atât de țoapă și de vulgară. Poți să ai tu cunoștințele cele mai înalte într-un domeniu, dar dacă nu știi să le transmiți cu eleganță și bunătate, dar mai ales cu profesionalism, dacă prin critica ta insulți și instigi la țopism și lipsă de educație, ești degeaba. Poți să știi tu să te îmbraci, să fii fița fițelor, dacă nu știi să vorbești cu și DESPRE oameni cu respect și strict profesional (fără răutăți, jargoane de 2 lei, remarci despre viețile personale și insulte), ești degeaba. Mă mir că niște femei cu pretențiile lor nu realizează cât sunt de penibile… și cât de închipuite. Și păcat că deși ele îndeamnă pe toată lumea să-și angajeze oameni care să se ocupe de imagine, nu realizează că și ele au nevoie de oameni care să se ocupe de imaginea lor și să le învețe cum să se poarte (ce trist!). Hainele de fițe și perfect asortate nu țin locul unui comportament elegant… și scuze dacă sunt acidă și spun că pe o femeie vulgară hainele, oricât de scumpe ar fi și de bine alese, nu-s decât niște boarfe. Trist este că niște închipuite din astea reușesc să inducă în eroare opinia publică și să complexeze niște persoane care sunt foarte ok!”
, a povestit Irina Binder…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed