Selly, luat la rost de către Mircea Badea după ce a fost amendat: „Există «manelotecă»”

Share

În perioada aceasta, Selly și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a dat o petrecere fastuoasă, iar numărul de invitați a fost cu mult mai mare față de cel acceptat pe timp de pandemie. Poliția s-a sesizat și a dat amenzi de peste 15.000 de lei, iar Mircea Badea nu s-a putut abține și a făcut câteva comentarii legate de acest incident.

„Deci, a fost ziua lui Selly. Am văzut pe un site și așa am ajuns la dânsul pe story: a făcut mega-chef de ziua lui. Zeci de participanți și recital Tzancă Uraganu. N-a fost doar Tzancă Uraganul, ci și Biju (n.r. – Costel Biju, interpret de manele), din același sector de activitate.

«De nu era pandemia / Te duceam la Han, te duceam la Mia / Te duceam în țări străine / Știi că te iubesc și că mor de tine!» Și mă vei întreba ce sunt Han și Mia: sunt două nume proprii ale unor locații. Cum era pe vremuri discoteca, în prezent există «manelotecă». Eu cred că acea dezbatere pentru reforma în domeniul Educației pe care Selly i-o solicita ministrului, de-abia acum are șanse să se întâmple”, a spus acesta în cadrul propriei emisiuni.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea socială, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, la data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală”, s-a arătat într-un comunicat de presă, conform PRO TV…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news