Smiley a fost dat de gol. Cătălin Măruță a spus ce nume va avea fata sa

Share

Smiley a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță. Acesta a vorbit despre sarcina Ginei Pistol, care mai are foarte puțin și va aduce pe lume primul său copil. Cei doi îndrăgostiți sunt extrem de fericiți și abia așteaptă să își strângă micuța în brațe.

„Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și, cu cât trec zilele mai mult, realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin. Suntem pregătiți, credem noi, dar, cu siguranță, sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dacă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume. Gina se simte foarte bine, acum se odihnește un pic. Îți dai seama că, în ultima perioadă, lucrurile se mișcă mai greu”, a declarat artistul în cadrul emisiunii difuzate la PRO TV.

În urmă cu ceva timp, Smiley a spus că s-au hotărât asupra numelui, dar nu îl vor spune decât atunci când micuța se va naște. Cu toate acestea, soțul Andrei a făcut o glumă, făcând referire la numele fetei, Maria, acesta fiind numele de familie al lui Smiley: „Eu știu unul dintre numele pe care fiica ta le va avea: Maria”.

„Da, a fost o situație inedită pentru mine. La «Românii au talent» nu mi s-au întâmplat niciodată în 11 ani și uite că sezonul ăsta am fost nevoiți, eu și Andi, să împărțim scaunul. De acolo am văzut cel mai bun sezon al show-ului. A fost o situație dificilă și pentru mine și Pavel, fiindcă a fost greu pentru colegul meu în culise.

Și din postura asta de jurat îmi e foarte greu să zic «nu». Pe de altă parte, numerele concurenților se văd cu totul altfel din acest scaun, numere foarte incitante sau numerele de magie. Sunt momente pe care din culise nu am ocazia să le văd. Să știi că la numerele de cântat, cele care îmi plăceau tare, realmente îmi venea să apăs pe butonul galben”, a mai spus Smiley despre experiența de jurat, după ce l-a înlocuit pe Andi Moisescu din cauza infectării cu noul coronavirus…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news