HomeStiri Mondene Smiley a vorbit despre calităţile pe care le are Gina Pistol

Smiley a vorbit despre calităţile pe care le are Gina Pistol

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 918 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Smiley-a-vorbit-despre-calitatile-pe-care-le-are-Gina-Pistol-3.jpg

Smiley a acceptat provocarea celor de la viva.ro şi a răspuns mai multor întrebări-fulger. Printre întrebările adresate, au fost unele legate de cea mai mare frică pe care o are, cel mai mare defect al său, dar şi despre calităţile care îl atrag la o femeie.

Smiley a vorbit despre calităţile pe care le are Gina Pistol in Stiri Mondene

Despre cea mai mare teamă a sa, Smiley a spus: „Că n-aș mai găsi motive sau puterea să zâmbesc”. „Fiecare nouă zi când deschizi ochii, te uiți către soare, ai lângă tine persoana iubită, știi că toți ai tăi sunt bine și că urmează o zi în care vei face ceea ce iubești cel mai mult, râzând, distrându-te, jucându-te, întâlnindu-te cu prietenii”, a fost răspunsul la întrebarea ce reprezintă pentru el fericirea, potrivit sursei menționate anterior.

Smiley a vorbit despre calităţile pe care le are Gina Pistol in Stiri Mondene

Întrebat care sunt lucrurile pe care le apreciază cel mai mult la o femeie, juratul de la Românii au talent a mărturisit: „Povestea din spatele privirii, simțul umorului și căldura cu care iubește. Capacitatea de a-și recunoaște pasiunile, dorințele, înclinațiile, menirea, slăbiciunile, nevoile și de a-și ține familia și gașca de prieteni alături o viață întreagă”.

Mai mult decât atât, acesta a adăugat faptul că defectul său ar fi pofta de dulce, dar şi faptul că este dezordonat, dar şi că, dacă ar putea să se întâlnească cu Dumnezeu, i-ar mulțumi pentru tot ceea ce i-a oferit până acum.

Smiley a vorbit despre calităţile pe care le are Gina Pistol in Stiri Mondene

În urmă cu o săptămână, Gina Pistol a adus pe lume primul său copil. Înainte ca marele eveniment să aibă loc, artistul a vorbit despre tot ceea ce a însemnat pentru el această experienţă. „În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp”, a spus vedeta PRO TV în cadrul propriei emisiuni online…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed