HomeStiri Mondene Smiley i-a făcut avansuri Anei Baniciu: „Unele mesaje nu se şterg”?

Smiley i-a făcut avansuri Anei Baniciu: „Unele mesaje nu se şterg”?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 954 views
Smiley i-a făcut avansuri Anei Baniciu „Unele mesaje nu se şterg” in Stiri Mondene

Ana Baniciu a vorbit despre avansurile despre care se spune că i le-a făcut Smiley. În cadrul unei provocări primite în timpul emisiunii lui Cătălin Măruță, aceasta a făcut câteva declarații subtile.

„Mai sunt și căsătoriți unii dintre ei. Dacă am telefonul, poate putem să ne uităm. Unele mesaje nu se șterg. Poate mi s-a și părut. Trei nume, o să zic trei prieteni. Niculae de la Virgin, dar a fost o caterincă.

Smiley i-a făcut avansuri Anei Baniciu „Unele mesaje nu se şterg” in Stiri MondeneMai pot spune despre un băiat, Dorian Popa, e prietenul meu bun. Și de cine să mai zic eu? Smiley, pune-l și pe el. Tu l-ai băgat, tu să răspunzi în fața lumii’”, a spus Ana Baniciu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Smiley a făcut câteva afirmații despre relația sa cu Gina Pistol

„Gina îmi spune: «Băi, tu eşti testul meu de răbdare». Deci, eu pentru ea am fost un test de răbdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo.

Smiley i-a făcut avansuri Anei Baniciu „Unele mesaje nu se şterg” in Stiri MondenePlec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare.

Smiley i-a făcut avansuri Anei Baniciu „Unele mesaje nu se şterg” in Stiri MondeneEa fost ce aveam eu nevoie ca prezenţă feminină în viaţa mea. Regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina. Este jovială, super de gaşcă, are un simţ al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea. Oriunde am fost cu ea, m-am simţit excepţional. N-am simţit niciodată un moment de plictiseală, ne plac acelaşi gen de cântăreţi, de trupe, de filme”, a spus Smiley în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed