HomeStiri Mondene Șocant! A apelat la ajutorul pompierilor pentru a se scăpa de centura de castitate

Șocant! A apelat la ajutorul pompierilor pentru a se scăpa de centura de castitate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/07/A-apelat-la-ajutorul-pompierilor-pentru-a-se-scăpa-de-centura-de-castitate.jpg

Niște pompieri din Padova, Italia, au avut parte de surpriza vieții lor când o femeie s-a prezentat la ei cu solicitarea de a-i deschide o încuietoare care a rămas blocată și pe care aceasta nu reușea nicicum să o deschidă. Primul gând al pompierilor, cum era și normal, a fost acela că este vorba despre o ușă, motiv pentru care au întrebat-o pe femeie unde ar trebui să meargă ca să o descuie.

Pompierii nu au stat pe gânduri în a o ajuta pe femeia de vârstă mijlocie, însă ulterior au flat că nu era vorba despre o ușă, ci despre o centură de castitate pe care femeia nu putea să o deschidă de una singură.

Conform Mirror, femeia nu a mai dorit să întrețină relații sexuale și a văzut în centura de castitate modalitatea ideală prin care să se împiedice în a face acest lucru, aceasta afirmând că „Am pierdut cheile de la un sistem de blocare și nu mai pot să îl deschid”.

Cu toate că solicitarea primită de către pompieri a fost una ieșită din comun, aceștia au ajutat-o pe femeie să deschidă centura.

În urma incidentului, ziarul local „Il Mattino di Padova” a anunțat faptul că pompierii vor să investigheze acest caz pentru a identifica dacă nu cumva femeia a purtat forțat această centură de castitate…

Cu toate acestea, femeia a declarat că nu a fost obligată să facă acest lucru și că l-a făcut după propria ei voință, pentru a nu mai întreține relații sexuale, însă întreaga poveste a dus la solicitarea pe care aceasta le-a făcut-o pompierilor pentru a-i deschide centura de castitate, pe motivul că nu mai reușea să găsească cheia acesteia pentru a o putea deschide de una singură.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed