Stai sau pleci? TESTUL care te ajută să iei DECIZIA corectă!

Share

Atunci când iei o decizie, există trei voci care dau o luptă în interiorul tău, iar în funcţie de cea care „se aude” mai tare, decizia potrivită poate întîrzia să apară.

Stai sau pleci TESTUL care te ajută să iei DECIZIA corectă

Cele trei voci sunt cea a inimii, cea a minţii şi cea a intuiţiei. Încercând să le asculţi pe toate nu faci decât să devii din ce în ce mai confuză, fie că este vorba despre o decizie necesară pe plan personal, fie pe plan profesional.

Inima simte, simte şi iar simte. Dacă iei decizii bazate strict pe vocea inimii, abandonezi logica şi te laşi purtată de vârtejul emoţiilor. O astfel de abordare te va face să te simţi copleşită şi cu capul în nori, fie că

Creierul, în schimb, îţi „vorbeşte” clar, scurt şi la obiect. Este cel care, fără să ţină cont de avalanşa emoţiilor, îţi spune cu asprime: „E simplu! Ce mai aştepţi?”

Alteori, creierul este cel care despică firul în patru, astfel încât ajungi să te simţi mai pierdută decât atunci când ai început să îţi pui întrebări.

În ciuda faptului că inima şi creierul sunt factori importanţi în luarea deciziilor, vocea sufletului – intuiţia – este cea de care ar trebui să asculţi atunci când nu ştii încotro s-o apuci.

Intuiţia este acea „mâncărime”, acea nelinişte care nu-ţi dă pace atunci când totul pare în regulă la suprafaţă, dar tu simţi că există o problemă în profunzime.

Este vocea care te avertizează, tăcut, că poate ar trebui să păstrezi distanţa faţă de anumiţi oameni, cea care îţi şopteşte că poate ar fi mai bine să investeşti emoţional în altă parte.

Dacă încă nu reuşeşti să intri în contact cu intuiţia ta, poţi exersa următorul truc în momentul în care vrei să iei o decizie. Începe cu probleme minore, cum ar fi decizia de a pleca în concediu la mare sau la munte.

Ulterior, odată ce ai reuşit să auzi vocea intuiţiei din ce în ce mai clar, o poţi asculta şi atunci când ai de luat decizii complexe, ce ţin de viaţa de cuplu sau de cariera.

Ce trebuie să faci:

  • Taie o bucată de hârtie în şase bileţele mai mici.
  • Scrie „Stau” pe trei dintre ele.
  • Scrie „Plec” pe celelalte trei

Citeşte continuarea pe feminis.ro.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news