HomeStiri Mondene Surpriză la „Bravo, ai stil!”! Iată cine sunt noii jurați!

Surpriză la „Bravo, ai stil!”! Iată cine sunt noii jurați!

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 835 views
Victor Slav in Stiri Mondene

Fanii îndrăgitului show de fashion Bravo, ai stil!, difuzat de Kanal D, au parte de o surpriză de proporții, întrucât doi jurați noi se alătură emisiunii, în această săptămână. Este vorba despre doi bărbați celebri care se bucură de multă atenție din partea femeilor.

Victor Slav in Stiri Mondene

Vedetele care vor face parte din juriu, pe lângă cunoscutul stilist Maurice Munteanu și designerii Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, sunt Victor Slav și Cătălin Cazacu, iar nimeni nu se aștepta la acest fapt, mai ales că nu au pregătire în materie de fashion. Cu toate acestea, cei doi își vor lua în serios postura de jurați și vor fi prezenți pe durata întregii săptămâni și în gală.

Aceștia au fost primiți foarte bine în platou de viitorii colegi, dar și de către concurente, iar prezentatoarea, Ilinca Vandici, i-a și înștiințat cu privire la ce au de făcut și cum vor juriza cele nouă participante. „Astăzi sunteți doi într-unul și trebuie să vă sfătuiți pentru fiecare steluță pe care o oferiți, pentru că veți da o singură steluță fetelor”, li s-a adresat frumoasa Ilinca.

Victor Slavici și Cătălin Cazacu, supranumiți Vulturii, au ținut să transmită și ei un mesaj. „Vom fi intransigenți”, au spus aceștia referitor la felul în care vor juriza în cadrul emisiunii, arătându-se corecți și neînduplecați.

Cătălin Cazacu, în vârstă de 33 de ani, este fost concurent la Exatlon și s-a bucurat de aprecierea telespectatorilor, fiind printre participanții cu cei mai mulți fani, iar Victor Slav, ce are 38 de ani, nu mai are nevoie de nicio prezentare, acesta fiind deja extrem de cunoscut publicului larg. Porecla celor doi vine de la faptul că sunt colegi și în emisiunea Vulturii de noapte, care este difuzată tot de Kanal D, duminica, de la ora 23:15…

Emisiunea Bravo, ai stil! se difuzează de miercuri până vineri, de la 22:00, iar gala are loc sâmbăta, de la 23:00.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed