Teo Trandafir, mesaj pentru cei care spun răutăți despre Răzvan Ciobanu


169

Vestea despre decesul neașteptat al creatorului de modă Răzvan Ciobanu într-un accident de mașină a venit ca un șoc pentru toată lumea. O mulțime de vedete îi plâng trecerea în neființă și au simțit nevoia să facă declarații despre impactul pe care l-a avut acesta în viața lor.

Printre acestea se află și Teo Trandafir, care a transmis un mesaj prin intermediul unui live făcut pe contul său de Facebook.

„Unul dintre oamenii pe care i-am cunoscut îndeaproape și care mi-a dat o ultimă lecție despre oameni. Prietenia noastră n-a început grozav. Nu ne-am plăcut acum 20 de ani când ne-am cunoscut și ne-am aruncat prin intermediul mass-media cuvinte care acum nu-și mai au sensul. Dar în timp ne-am dat seama că suntem doar copiii lui Dumnezeu și că nu avem niciun drept să facem asta. Ne-am întâlnit, ne-am cunoscut, am înțeles că suntem la fel și am legat o relație care nu se va sfârși niciodată”, a spus Teo Trandafir.

„Acum am citit lucruri abominabile despre prietenul meu. Și o să vă întreb un lucru? Ce se mai poate face acum? Perfect, îl înjurăm pe Răzvan Ciobanu, spunem despre el că era gay. Spusese el înainte. Răzvan n-a ascuns nimic despre ce a făcut. A făcut greșeli pe care și le-a asumat și despre care ne-a învățat să nu facem la fel. Cuvintele care se aruncă acum sunt inutile. Răzvan Ciobanu a murit, el nu-și mai poate cere iertare…”, a adăugat aceasta.

Și Cătălin Botezatu și-a exprimat durerea despre pierderea lui Răzvan Ciobanu la înmormântarea acestuia, făcând apel pentru respectarea durerii familiei și apropiaților cunoscutului designer în perioada de doliu.

Citește și:  Declaratia neasteptata a Andreei Marin care te va induiosa: „Mi-e frica de boala..."

„Suntem sortiţi pieirii şi cu toţii greșim. De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit foarte tare şi, nu în ultimul rând, a prietenilor. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil minunat, cu suflet minunat, declarat la începutul carierei sale copilul-minune al modei românești – un copil care prin creativitatea sa a demonstrat că este bun…

Ne pare rău că ne despărțim astfel de el atât de devreme. Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin şi fie ca ce se va întâmpla de acum încolo să fie luminat! Dumnezeu să te ierte!”, a spus Cătălin Botezatu.

Surse: wowbiz.ro, spynews.ro

loading...