Home Stiri Teo Trandafir nu este mulțumită de cât a slăbit: „Mă văd tot grasă”

Teo Trandafir nu este mulțumită de cât a slăbit: „Mă văd tot grasă”

autor Elena Yvette
15 vizualizari

În cadrul emisiunii pe care o moderează, Teo Trandafir a făcut câteva dezvăluiri cu care și-a surprins telespectatorii. În ciuda kilogramelor date jos în ultimii ani, aceasta nu este mulțumită de aspectul său fizic.

teo-trandafir-nu-este-multumita-de-cat-slabit-ma-vad-tot-grasa

Teo Trandafir a reușit, după mai multe probleme de sănătate, să-și recapete silueta de invidiat. Cu toate acestea, ea nu pare mulțumită de felul în care arată, recunoscând că încă se vede grasă. Vedeta a mai adăugat în cadrul emisiunii sale că vrea să trăiască fiecare clipă la maximum și că își dorește să iasă în oraș și când va fi mai în vârstă, să se distreze cot la cot cu fiica sa.

„Uneori mă văd tot grasă. Doar că am prietene cum e nebuna de Băduleasca, ce este o splendoare de om şi ne plângem una la alta de exact acelaşi lucruri, că în magazine ne uităm tot la hainele mari, la saci. Ea mai e şi stilistă. Uneori uit de ce se uită cineva la mine mai aşa, înţelegeţi cum. Flirtez cu oricine, nu am apăsări, las să înţeleagă pe fiecare ce vrea. Aş vrea să ajung la 50 de ani aşa cum am văzut eu că se poate. Am văzut femei la 50 de ani foarte mişto. Mama are 70 de ani, e atât de frumoasă şi de sexy şi ea nu se vede aşa. Eu vreau să fiu o apucată, o dereglată cu capul, vreau să râd, să mă duc la film cu prietenii, vreau să întârzii noaptea, vine şi fii-mea cu mine pentru că e foarte mişto. Vreau să trăiesc ce alţii consideră că la 45 de ani s-a încheiat”, a declarat Teo Trandafir în cadrul emisiunii de la Kanal D pe care o prezintă…

Teo Trandafir și-a început cariera lucrând la postul de radio 2M+, abia apoi debutând ca prezentatoare TV. A devenit cunoscută la nivel național, după ce în perioada 2000-2006, a moderat emisiunea „Teo”, difuzată de Pro TV.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!