HomeStiri Mondene Uimitor! Pune o lamaie taiata in dormitorul tau si efectele vor fi nenumarate

Uimitor! Pune o lamaie taiata in dormitorul tau si efectele vor fi nenumarate

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Uimitor-Pune-o-lamaie-taiata-in-dormitorul-tau-si-efectele-sunt-nenumarate.jpg

De cele mai multe ori folosim lămâia pentru o limonadă răcoritoare. Însă, aceasta nu doar că este benefică vara pentru a ne răcori, ci are rol în imunitate, și nu numai.

Beneficiile unei lămâi te vor uimi. Iată principalele avantaje:

  1. Mirosul

Mirosul lămâilor este unul dintre cele mai căutate. O cameră în care se regăsește mirosul proaspăt al lămâilor nu trece neobservată. Taie o lămâie și pune-o în camera căreia vrei să îi dai un miros unic. De asemenea, mirosul de lămâie vă va ajuta să gândiți mult mai limpede, vă scapă de durerile de cap cauzate de un aer închis și poate lupta împotriva depresiei.

  1. Tratament pentru piele

Lămâia a dovedit că are un efect benefic asupra scalpului, a afecțiunilor pielii. Poate fi folosită în tratarea acneei sau a punctelor negre, în combinație cu alte ingrediente, pentru a rezulta o mască perfectă pentru față.

Pentru a îndepărta cicatricile poți tăia o lămâie și să o aplici pe zona dorită.

  1. Durere în gât

Lămâia are proprietăți antiinflamatoare, astfel că va ameliora durerea in gât, dar și îți va reîmprospăta respirația. Pentru acest lucru vei avea nevoie de două sau trei felii de lămâie, pe care le vei mânca.

  1. Limonada

Limonada, consumată zilnic, poate ameliora afecțiunile de la nivelul rinichilor.

  1. Îmbătrânire

Lămâia este un fruct care îți aduce un plus de vitamine in organism. Pe lângă vitamine, lămâia este un bun remediu împotriva procesului de îmbătrânire.

  1. Efect antibacterian

Lămâia te ajută să te ferești de viruși, bacterii și va elimina orice pericol din camera unde este pusă. Tăiată în câteva bucăți, lămâia te va feri de bacteriile din aer…

Atât consumul regulat de lămâie, cât și prezența sa într-o cameră vă va îmbunătăți imunitatea și vă oferi un plus de vitamine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed