Home Stiri Unde și cu cine și-a sărbătorit Simona Halep ziua de naștere! Imagini inedite

Unde și cu cine și-a sărbătorit Simona Halep ziua de naștere! Imagini inedite

autor Negriu Elena
218 vizualizari

Simona Halep a împlinit 28 de ani pe data de 27 septembrie, iar cu această ocazie a ales un loc cu totul aparte pentru a sărbători.

2

Frumoasa campioană la Wimbledon a postat pe contul său de Instagram fotografii care surprind emoția sărbătoririi zile sale de naștere tocmai la… Marele Zid Chinezesc.

Aceasta a petrecut alături de unele dintre cele mai importante persoane din viața ei, și anume iubitul ei, Toni Iuruc, antrenorul Daniel Dobre și preparatorul fizic Teo Cercel.

3

Simona Halep a ales Marele Zid Chinezesc pentru a desface șampania de ziua ei de naștere, întrucât în această perioadă se antrenează la Beijing, China.

Aceasta va lua parte săptămâna următoare la ultimul turneu de categorie Premier Mandatory din 2019.

4

Nu este prima dată când marea tenismenă își petrece ziua de naștere în China, anul trecut fiind prinsă între turneele desfășurate la Wuhan și Beijing.

Fostul său antrenor, Darren Cahill, s-a numărat printre persoanele care i-au transmis mesaje cu ocazia zilei ei de naștere.

5

Acesta a postat o fotografie cu Simona Halep alături de care i-a scris urări și în care l-a menționat și pe iubitul ei, Toni Iuruc.

„Privirea pe care o ai când știi că vin cadourile! La mulți ani, Simona!

Să ai o zi minunată și să te asiguri că băieții (Toni Iuruc, Theo Cercel și Daniel Dobre) vor avea grijă de tine astăzi!

6

Felicitări pentru un 28 minunat! Hai să-l facem pe 29 mai bun!”, i-a transmis Darren Cahill prin intermediul contului său de Instagram…

Simona Halep și Darren Cahill vor relua în 2020 colaborarea pe planul profesional.

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies