Home Stiri Vica Blochina face declarații despre viața ei si despre cea mai grea perioada

Vica Blochina face declarații despre viața ei si despre cea mai grea perioada

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 897 views 2 minute timp de citit

Vedeta, care a fost nevoită să treacă printr-un proces prin care să dovedească paternitatea fiului ei, face câteva declarații despre viața personală.

Cei mai mulți dintre admiratorii Vicăi Blochina o știu de pe vremea când avea o relație cu Victor Pițurcă, dar și din cauza procesului prin care a fost nevoită să treacă pentru a dovedi paternitatea fiului ei.

Întrebată în ce relație se află cu tatăl copilului ei, Vica a răspuns: „Am ajuns într-un punct în care amândoi avem grijă de el. Practic, am înţeles că cel mai important lucru pentru copil e să fie iubit şi să fie armonie în jurul lui. Noi doi nu comunicăm absolut deloc. Dar acum îl creştem şi ne descurcăm cu el aşa cum considerăm noi. Şi Edan se simte foarte bine în familia lui, se simte foarte iubit”…

Când a venit rândul să vorbească despre fiul ei, Vica a spus: „Consider că un părinte care-şi creşte copilul dorindu-şi să facă ceea ce n-a făcut el în viaţă e o mare greşeală, pentru că fiecare e unic şi are caracterul lui. Aşa că n-are rost să-i impun copilului meu ceva ce n-am făcut eu. Pot să-i dau un sfat: dacă îşi doreşte să urmeze drumul respectiv, bine, dar n-aş putea să-i impun lui Edan o anumită direcţie. Însă îmi doresc foarte mult să aibă multă încredere în el şi atunci va şti cu siguranţă ce are de făcut în viaţă”.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies