Vlăduța Lupău a vorbit despre sacrificiile dureroase pe care le-a făcut, pentru a rămâne însărcinată

Share

Vlăduța Lupău a reușit să rămână gravidă, după ce, din cauza bolii de care suferă, a pierdut două sarcini. Acum, aceasta a vorbit despre momentul în care a aflat că este bolnavă, dar și despre drumul parcurs până la operație.

„Nu a fost greu când am primit diagnosticul, pentru că nu știam exact cu ce «se mănâncă» și am tot așteptat, iar așteptarea, în care eu aveam, cumva, o încredere că se rezolvă ceva și o să rămân însărcinată având această boală, aceea a fost grea. Și am stat, și am stat, tocmai la îndemnul unor medici care îmi ziceau că sunt și fete care au rămas însărcinate având acest diagnostic, iar eu speram că mă voi număra printre ele.

Nu mi-a fost teamă că nu voi putea să devin mamă din această cauză, deoarece, după ce m-am informat și am fost la mulți doctori, știam că SE POATE! Iar, în ziua de azi, există atâtea metode prin care poți să devii părinte!”, a spus artista pentru cei de la viva.ro.

Vlăduța Lupău a descoperit boala la timp

„La mine erau doar niște chisturi endometriozice pe ambele ovare, era o manifestare normală în parametrii incipienți ai acestei boli. Ea are localizări și se manifestă și destul de urât, dacă nu este tratată. Ba mai mult, chiar și după operație ai șanse să recidiveze. Se zice că, după operație, e bine să încerci să rămâi cât mai repede însărcinată. Acum, clar, depinde de voia lui Dumnezeu.

Este una dintre cele mai întâlnite boli în rândul femeilor în ziua de azi și le sfătuiesc să meargă să se trateze, iar când zic asta, din păcate, e operație, alte variante și povești nu prea sunt… Depinde cât sunt de norocoase. Eu am stat ceva și am mers la câțiva doctori până, într-adevăr, mi-am dat seama că n-am altă variantă. Din păcate, nu mulți doctori știu foarte multe despre această boală, pentru că încă nu se știe de unde a apărut și care sunt cauzele ei”, a mai declarat Vlăduța Lupău.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news