Bianca Drăgușanu este însărcinată în primul trimestru

Share

Bianca Drăgușanu este însărcinată pentru a doua oară. Conform celor de la spynews.ro, aceasta este gravidă în două luni, iar totul s-a aflat după ce a fost surprinsă într-o clinică de ginecologie.

Cu toate acestea, până în momentul de față, nici ea și nici Gabi Bădălău nu au confirmat sau infirmat aceste informații, dar toată lumea așteaptă o reacție oficială din partea lor. De mai mult timp existau zvonuri că cei doi își doresc un copil și iată că lucrurile s-au așezat în favoarea lor!

Bianca Drăgușanu se declară extrem de fericită de când este părinte

„Cel mai frumos sentiment pe care îl trăiesc în ultimul an e atunci când vine dimineața și îmi spune «Te iubesc!». E un sentiment incredibil pe care nu m-am gândit vreodată că o să-l simt. Mă uit la ea și zic «Doamne, îți mulțumesc!». Ea e bateria mea, viața e ca marea, nu o interesează dacă știi să înoți sau nu. Ea e colacul meu de salvare”, a spus Bianca în cadrul unui podcast.

„În momentul în care Sofia a venit pe lume, a fost o nebunie națională. Toată lumea spunea ca eu am avut o sarcină fake și că am avut o mamă-surogat, pentru că eu, a treia zi, am ieșit din spital într-un corset măsura XS și burta dispăruse instant. Aici a fost nivelul ambiției mele după sarcină, să mă refac foarte rapid și să nu am timp de depresie.

Am avut tot felul de probleme. În ultimele două luni nu mai poți să dormi, nu-ți găsești nicio poziție, mâinile umflate, picioarele la fel, te doare spatele, nu poți să te îmbraci. Nu am fost singură, am avut familia lângă mine, fostul meu soț era lângă mine. I-am aliniat pe toți și le-am spus ce am nevoie să facă”, a declarat creatoarea de modă în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news