HomeFRUMUSETEMachiaj Machiaj pentru balul de absolvire: idei si imagini

Machiaj pentru balul de absolvire: idei si imagini

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/03/Machiaj-pentru-balul-de-absolvire.jpg

Sa iti alegi machiajul pentru balul de absolvire este la fel de important ca alegerea rochiei. Verifica cele mai bune idei de machiaj pentru o astfel de petrecere.

Machiaj pentru balul de absolvire

Rareori este rapida pregatirea pentru balul de absolvire, mai ales daca vrei un machiaj care sa se potriveasca cu rochia si parul. Afla cum sa creezi un astfel de machiaj, folosind cele mai bune idei si sfaturi care te pot face sa stralucesti in seara cea mare.

Obtine un look proaspat, dar sofisticat cu un machiaj care sa-ti infrumuseteze imaginea corect si sa reziste de-a lungul serii.

Nu te axa prea mult pe rochie

Sa incerci sa potrivesti machiajul cu rochia este o tentatie mare, dar ar trebui sa tii minte ca nuantele care se potrivesc cel mai bine pentru tine sunt alegerile corecte pentru machiaj. Tine minte acest lucru chiar si atunci cand iti cumperi rochia.

machiaj bal

Cauta punctul forte al imaginii tale

Sa incarci un look este o greseala usor de comis, dar vei arat foarte bine daca iti pastrezi machiajul proaspat si concentrat asupra ochilor sau buzelor, niciodata amandoua. Poti alege niste buze lucioase sau un look mai dramatic al ochilor, dar niciodata nu le alege pe amandoua, pentru ca vei avea un look foarte incarcat si vei risca sa pierzi machiajul.

Obtine un ten perfect

Cel mai bun truc pentru a pastra o piele minunata si naturala in noaptea balului de absolvire este sa folosesti un hidratant pigmentat sau o baza si un fond de ten luminos. Poti folosi si un fond de ten baza pentru o acoperire mai perfecta, care nu se va deplasa cand vei transpira.

Tine minte sa folosesti produse fara ulei, acesta fiind probabil cel mai important sfat in orice machiaj. Alege un rimel si un dermatograf rezistent la apa, daca vrei sa pastrezi imaginea proaspata pentru intreaga noapte.

machiaj bal de absolvire

Ochii

Daca alegi niste buze indraznete, va trebui sa fi mai subtila in ceea ce priveste ochii. Un machiaj mai dramatic pentru ochi, ca cel fumuriu inseamna ca trebuie sa pastrezi buzele in nuante naturale, cu un luciu bun.

Fie ca alegi ochii fumurii, folosind doua sau trei nuante de fard care trebuie amestecate bine, sau un look simplu cu un contur negru, asigura-te ca nu folosesti prea mult fard pe obraji: doar cat sa ii luminezi.

Machiaj pentru banchetul de absolvire

Retusuri pe drum

Retusurile pot deveni o parte importanta a machiajului, chiar daca folosesti produsele potrivite. Asigura-te ca trusa ta de machiaj contine si sugativa, luciu de buze sau ruj, un tub mic de fixativ si chiar pudra, in caz ca ai nevoie de retusuri importante, inainte de a face o poza. Un pulverizator de apa te poate ajuta si el, improspatandu-ti machiajul, daca este folosit corect…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed