HomeFRUMUSETEMachiaj Stiluri de machiaj rock

Stiluri de machiaj rock

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,4K views
machiaj-rock in Machiaj

Machiajul rock este in trend in zilele noastre, iar caracteristica sa principala este stilul smokey eyes, care pune in evidenta privirea indiferent de culoarea ochilor.

machiaj rock

In randurile urmatoare, iti vom arata ce tehnici poti folosi pentru a obtine un machiaj rock de vis.

Primul pas pentru a face un machiaj rock este sa te dai cu un fond de ten cu o nuanta mai deschisa decat cea a tenului tau. Intinde-l pe fata si pe gat, iar in zona ochilor foloseste o cantitate mai mare. Avantajul fondului de ten este acela ca ascunde imperfectiunile fetei si constituie o baza ce ofera mai multa rezistenta machiajului. Dupa ce ai intins bine fondul de ten, foloseste pentru obraji un blush de culoare roz, pentru a inviora culorile inchise pe care le vei folosi in zona ochilor.

machiaj in stil rock

Urmatorul pas in machiajul rock este trecerea la machiajul ochilor. Pentru un efect de smokey eyes se foloseste in general negrul sau griul, insa poti alege la fel de bine si nuante de maro, stacojiu, purpuriu sau portocaliu.

Ai nevoie de un dermatograf cu care incepi sa marchezi radacina genelor de pe pleoapele superioare, pornind din coltul interior al ochiului si terminand cu cel exterior. Acelasi lucru il faci si pentru zona inferioara a ochilor.

Liniile realizate le estompezi apoi usor cu ajutorul degetelor sau al unei pensule de machiaj. Apoi, folosind un fard de pleoape de negru intens, acopera pleoapele cu el, pornind din imediata vecinatate a liniei trasate cu dermatograful.

machiajul rock

Foloseste, pentru aplicarea fardului, o pensula usor umezita pentru a crea o intensitate mai crescuta a fardului. Acelasi lucru il poti face si in zona genelor inferioare, aplicand fardul pe linia deja trasata cu dermatograful, pentru a fixa cat mai bine culoarea.

La final, marcheaza pliul pleaopelor inferioare, folosind o pensula, prin miscari pornind de la exterior catre interior. Pentru un aspect difuz al culorii, foloseste un betisor cu vata pentru zona inferioara a ochilor.

machiaj pentru fata rock

Daca doresti sa aduci luminozitate machiajului, poti folosi un fard satinat de culoare cat mai apropiata cu cea a pielii tale, pe care sa il aplici pe zona de arcada a ochilor. Cand ai terminat, aplica si rimelul pe gene.

Deoarece efectul de smokey eyes este unul foarte intens datorita culoriilor puternice, in cazul buzelor trebuie sa folosim un ruj de o culoare cat mai naturala sau chiar doar un gloss transparent…

Ceea ce ne dorim in cazul machiajului rock este sa atragem atentia asupra ochilor.

machiaj rockeritemachiaj colorat rockrock makeup

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed