Vlăduța Lupău, probleme cu sarcina: „Am luat-o și eu razna, eram și eu panicată”

Share

Vlăduța Lupău a trecut printr-o experiență mai puțin plăcută atunci când, la un control în ceea ce privește sarcina, a avut parte de un tratament deloc profesionist din partea unui medic.

„Am o experiență super nașpa, de acum câteva săptămâni, din București. Am vrut să văd dacă mișcă, dacă e acolo, mi se părea mie că n-am burtă dimineața. Am luat-o și eu razna, eram și eu panicată. Mi-am făcut o programare. Ajung acolo, medicul nu avea halat. Nu mi-a explicat nimic, doar dacă îl mai întrebam eu ceva din ce mai știam. Mi-a luat și o căruță de bani, vreo 500 de lei, ceea ce, pentru o femeie de rând, mi se pare mult. A vorbit și urât și flegmatic cu mine.

Mi-a zis și sexul bebelușului. Poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu. Mă gândeam că, dacă dai peste unul de-ăla, n-ai nicio șansă să afli dacă ai sau nu ceva risc. E foarte important doctorul care-ți monitorizează sarcina”, a spus Vlăduța Lupău, conform celor de la unica.ro.

„Sunt fericită! Bebe e bine și frumos… Am fost foarte mulțumită și foarte încântată de doamna doctor. Mi-a explicat mură-n gură totul. Mi s-a părut că-l văd perfect pe bebe. Mi s-a părut mai că mi-l dă în brațe”, a spus aceasta despre experiența următoare.

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini din cauza bolii pe care o are

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare in vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii.

Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil sau nu poți să cumperi sănătate”, a spus aceasta în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news