Home compatibilitate zodii Afla acum care ti-e zodia predestinata daca vrei sa ai o viata numai lapte si miere

Afla acum care ti-e zodia predestinata daca vrei sa ai o viata numai lapte si miere

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Afla acum care ti-e zodia predestinata daca vrei sa ai o viata numai lapte si miere

Fiecare are perechea lui, sufletul acela cu care rezonează și alături de care se simte acasă.

Taurii și Racii s-au născut să fie împreună, și nu trebuie să dea cu piciorul relației nici atunci când ceva pare că scârțâie, deoarece vor reuși să depășească orice obstacol foarte repede. Gemenii și Balanțele pot construi împreună o viață de vis, iar Fecioarele cu Berbecii pot avea cea mai frumoasă poveste de dragoste din toate care au existat vreodată.

Berbec
Dacă începi să clădești ceva alături de o Fecioară, fii sigur că nu vei da greș. Vă completați perfect și reușiți mereu să treceți peste orice obstacol vă iese în cale. Este fascinant cum dragostea mereu învinge atunci când se întâlnesc persoanele potrivite.

Taur
Nu ai cum să nu rezonezi cu un Rac. Faceți perechea perfectă, iar poveștile de dragoste dintre doi nativi ai acestor zodii sunt fascinante. Cand te îndrăgostești de un Rac nu ai cum să nu începi să îți planifici toată viața alături de acesta. Totul este numai lapte și miere.

Gemeni
Caută o Balanță și construiți împreună viața la care visați amândoi. O astfel de potrivire rar ne este dat să întâlnim. Deși nativii acestor zodii par extrem de diferiți la început, se completează perfect.

Rac
Taurii vor fi mereu alegerea ta, și nu greșești deloc cu asta. Te îndrăgostești iremediabil de nativii acestei zodii, iar atunci când dai de persoana potrivită, nici că îi mai dai drumul. O astfel de poveste nu moare niciodată. Toată lumea visează la așa ceva.

Leu
Dacă întâlnești un Săgetător, trebuie să știi că el ar putea fi alesul. Deși pare clișeic, împreună cu o persoană aflată sub acest semn zodiacal vei merge întotdeauna doar în direcția corectă, fără a face eforturi prea mari. Ai încredere în instincte tale și nu da cu piciorul unei povești ca în filme.

Fecioară
Dacă întâlnești un Berbec, nu-i mai da drumul. Alături de un nativ al acestei zodii poți clădi ceea ce îți dorești. Puteți da naștere unei frumoase povești de dragoste, la care visați amândoi.

Balanță
Cu un nativ Gemeni poți să îți faci casă. Rezonezi perfect cu astfel de oameni și împreună aveți puterea de a muta munții din loc. Aveți o poveste de dragoste ca în povești.

Scorpion
Capricornii sunt persoanele potrivite cu care să construiești o frumoasă poveste de dragoste. Vă veți înțelege perfect, vă veți respecta limitele, iar asta va duce, garantat, doar într-o direcție potrivită.

Săgetător
Zodia predestinată pentru tine este, cu siguranță, Scorpionul. Agitația ta se va completa minunat cu calmul tău, și veți prelua unul de la altul doar părțile bune. Ai întâlnit deja un astfel de om? Ești foarte norocos.

Capricorn
Deși la prima vedere te vei înțepa cu Vărsătorii și nu vei reuși să le înțelegi personalitatea, încet, încet vei începe să îi înțelegi, și chiar să îți placă. Vei aprecia bunătatea și devotamentul de care dau dovadă, și te vei îndrăgosti iremediabil.

Vărsător
Nativii Pești îți sunt pe plac, însă ai nevoie de timp pentru a te îndrăgosti. Orice efort merită. Ai încredere în noi. Dacă reușiți să ajungeți la un numitor comun, apoi totul va merge ca pe roate.

Pești
Doar Vărsătorii vor reuși să te tempereze și să te facă să te simți ca peștele în apă. Puteți clădi ceva foarte frumos împreună, dacă vă dați timp și nu cedați la primul hop..

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed