HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 5-7 Mai 2017: Gemenii au parte de un câștig financiar

Horoscop de weekend 5-7 Mai 2017: Gemenii au parte de un câștig financiar

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 571 views
Horoscop-de-weekend-5-7-Mai-2017 in Horoscop 2023

Gemenii au parte de un mic câștig financiar, Racii sunt într-o formă de zile mari iar Scorpionii primesc răspunsul mult așteptat.

Horoscop-de-weekend-5-7-Mai-2017

Berbec

Apele se anunță a fi destul de tulburi weekendul acesta pentru tine și pentru cei dragi ție. Se pare că primiți o veste care reușește să vă tulbure, însă încercați împreună să găsiți o modalitate prin care să faceți tot răul să dispară.

Taur

În cursul zilei de sâmbătă primești o invitație pe care ar trebui să o onorezi pe final de weekend. Dacă nu vrei să îți faci simțită prezența din cauza lipsei de partener, poți apela la cineva cunoscut.

Gemeni

Primești o sumă de bani care provine dintr-o veche datorie sau un câștig pe care nu reușești să ți-l explici. Nu ești sigură ce să faci cu banii, motiv pentru care-i investești în ceva ce pare a fi de folos pentru cineva drag ție.

Rac

Forma ta este una de invidiat și reușești să radiezi. Energia de care ai parte te ajută să te implici într-o activitate care nu este una deloc rutinieră, lucru care te face să te simți oarecum importantă și specială în același timp.

Leu

Astrele luminează viața ta amoroasă, motiv pentru care ai parte de momente de neuitat alături de partenerul tău de viață. Se anunță  o mică escapadă amoroasă așa că ar fi bine să fii pregătită să ai parte de experiențe unice!

Fecioară

Întreg weekendul îl vei sacrifica de dragul unei persoane la care ții foarte mult. Aceasta se confruntă cu unele probleme și nu vrei să o lași să treacă de una singură prin aceste dificultăți.

Balanță

Te ocupi în prima parte din weekend cu treburi ce țin de viața personală. Ai unele lucruri de rezolvat și niște explicații de dat, așa că te asiguri că bifezi pe listă tot ceea ce aveai de făcut.

 

Scorpion

Primești undă verde sau un răspuns pozitiv pe care-l așteptai de foarte mult timp, atât de mult încât aveai orice speranță pierdută. Iată că acum ai un motiv să zâmbești și poți trece la fapte în sfârșit!

Săgetător

Aveai deja locul perfect ales pentru a face o anumită activitate, așa că acum tot ceea ce ai de făcut este să profiți de faptul că ai și timpul liber necesar pentru a o întreprinde. Poate nu ar fi o idee rea să inviți și niște prieteni să participe la aceasta.

Capricorn

Ești nevoită să renunți la un lucru care este destul de important pentru tine. Deși îți este greu să faci asta, trebuie să te gândești că poate pentru altcineva ar putea însemna mult mai mult și i-ar putea fi de mare folos.

Vărsător

Ți se face o ofertă care pare una la o mie, însă ar trebui să fii foarte atentă la anumite detalii. Poate este vorba doar de un ambalaj frumos, iar conținutul din interiorul lui ar putea fi ceva care te încurcă mai mult decât te-ar putea ajuta.

Pești

Plictiseala își va face oarecum resimțită prezența, însă ar fi bine să faci tot ceea ce îți stă în putere pentru a i te împotrivi. Chiar dacă nu ai ceva anume de făcut, ar fi bine să faci ceva ce te face fericită.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed