Home Horoscop lunar Zile norocoase în luna Octombrie pentru fiecare zodie

Zile norocoase în luna Octombrie pentru fiecare zodie

autor Elena Yvette
601 vizualizari
Zile norocoase in luna Octombrie pentru fiecare zodie

În luna octombrie, astrele vorbesc despre sinceritate. Să ne folosim de această caracteristică pentru a putea comunica ușor cu cei din jur! Doar sinceritatea ne va scoate învingători, iar norocul va surâde fiecăruia la momentul potrivit.

Berbec

 • Trebuie să înțelegi că tăcerea te va cufunda în gânduri și scenarii demne de film. Te sfătuim să clarifici situația, pentru a putea ști unde ești în situația actuală, dar și ce anume urmează să faci. Norocul îți surâde în aceste zile: 2, 16 și 25.

Taur

 • Fii sincer, dar și cumpătat în declarații și ceea ce alegi să spui celorlalți! Lucrurile pot să se complice din neatenție și dorința ta de a arăta tuturor că te simți rănit. Te aliezi cu norocul în aceste zile: 12, 19 și 31.

Gemeni

 • Ești sincer din fire, dar știi și să-ți alegi vorbele potrivite pentru a spune cum arată lucrurile, privite fiind din perspectiva ta. Ești apreciat și înțeles, iar situația la serviciu se detensionează fără efort. În aceste zile norocul e de partea ta: 14, 24 și 30.

Rac

 • Descoperi nesinceritatea dintr-o privire, iar dezamăgirea pe care o simți față de cineva e palpabilă. O discuție sinceră, cu cărțile pe masă, este cea care rezolvă și dizolvă tensiunea dintre voi, doar sunteți prieteni vechi. Zile norocoase pentru tine: 13, 15 și 21.

Leu

 • Uneori ești tranșant, dar toți apropiații te știu deja foarte bine. Vei înțelege situația și vei face pasul spre împăcarea cu toți cei pe care i-ai supărat. Scuzele îți sunt acceptate și totul revine la normal. Zile norocoase pentru nativii zodiei Leu: 28, 30 și 31.

Fecioara

 • E nevoie de sinceritatea și obiectivitatea ta – de data asta poți alege cu inima, dar doar ceea ce e corect și bine pentru tine. Dacă întârzii, situația se va repeta, iar tu tot va trebui să iei taurul de coarne și să rezolvi situația personală în care ești. Zile norocoase pentru tine: 15, 17, și 28.

Balanța

 • Familia va fi pe primul plan pentru tine în aceasta lună. Sinceritatea, dar și comunicarea vor fi esențiale într-o anumită situație. Se rezolvă toate dacă asculți și ești ascultat. Se vor găsi soluții și se vor face planuri îndrăznețe. Zilele norocoase pentru tine sunt acestea: 17, 23 și 31.

Scorpion

 • Comunică deciziile tale cu foarte multă blândețe. Vorbește deschis cu cineva din familie, iar ruda ta apropiată va reuși să-ți ofere sfatul potrivit. Fără panică, doar cu încredere, căci va fi foarte bine și vei face exact ceea ce trebuie! Zile norocoase pentru nativii zodie Scorpion: 17, 20 și 24.

Capricorn

 • Dacă vrei să faci alegerea bună, trebuie doar să te lași ghidat de propria intuiție. Ai parte de susținere acasă, iar asta te va ajuta mai mult decât crezi. Zile norocoase pentru tine: 3, 10 și 20.

Vărsător

 • Ești retras în ultima perioadă, dar ți se recomandă să găsești calea spre inima partenerului de viață. Astrele te îndeamnă să ieși din casă și să comunici întotdeauna cu cel drag, chiar și în această situație delicată. Zilele în care norocul e de partea ta și îți oferă o șansă: 6, 9 și 22…

Pești

 • Îți dai silința să comunici clar totul celor de la birou, dar ești preocupați și stresat din cauza evenimentelor total neașteptate. Cu multă răbdare și încredere, sinceritate, dar și calm, lucrurile vor intra pe făgașul normal.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies