Ciuperci, conopida si rosii la cuptor

Share

Ciupercile, conopida și roșiile la cuptor reprezintă o rețetă italienească delicioasă și ușor de preparat, bogată în nutrienți, dar cu puține calorii.

Ciupercile, conopida și roșiile la cuptor constituie o mâncare ce va fi gata în circa 30 de minute și pe care o puteți consuma atât simplă, cât și drept garnitură la fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru șase porții.

Ingrediente pentru ciuperci, conopidă și roșii la cuptor:

  • 450 g de ciuperci Champignon
  • 2 lingurițe de ulei de măsline
  • 2 căni de florete de conopidă mărunțite
  • 2 căni de roșii cherry
  • 1 linguriță de pătrunjel verde tocat
  • 1 linguriță de amestec de ierburi aromatice italienești uscate
  • 12 căței de usturoi
  • sare (după gust)
  • piper (după gust)

Mod de preparare pentru ciuperci, conopidă și roșii la cuptor:

  • Preîncingeți cuptorul la 205º C.
  • Puneți într-un bol ciupercile, conopida, roșiile și usturoiul, le stropiți cu ulei de măsline, apoi adăugați amestecul de ierburi aromatice italienești uscate, presărați sare și piper după gust; amestecați bine totul.
  • Așezați conținutul bolului pe o tavă și o introduceți la cuptor, lăsând-o între 20 și 30 de minute, până când se pătrund bucățile de conopidă…
  • La servire presărați deasupra pătrunjel verde tocat.

Poftă bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news