7 sfaturi ca să-l ții lângă tine

Share

Barbatii sunt ca niste copii, iar daca sunt deranjati, se supara si pleaca. Iata ce ar trebui sa faci daca iti doresti ca iubitul tau sa nu fie niciodata suparat pe tine:

Fii tu insati
Nu trebuie sa incerci sa fii altcineva decat esti, ci cat mai naturala si sincera, iar partenerul te va iubi cu siguranta pentru cine esti cu adevarat.

Nu ii interzice ceva de fata cu prietenii
Nu este nimic in neregula sa ii spui iubitului ca nu esti de acord cu un lucru anume, insa nu trebuie sa ii interzici ceva de fata cu prietenii, pentru ca mai mult ca sigur nu te va asculta.

Nu fi suparacioasa
Daca te superi din orice si te folosesti de acest lucru ca sa il santajezi, nu faci nimic altceva decat sa il stresezi si prin acest lucru il indepartezi de tine treptat.

Nu il dadaci
Barbatii adora sa fie ingrijiti de femeia iubita, insa nu vor ca acest lucru sa se intample in public. Daca iti manifesti afectiunea in mod exagerat de fata cu prietenii, el nu se va bucura foarte tare, pentru ca nu vrea sa isi arate si aceasta latura mai sensibila a sa.

Nu ii limita libertatea
Daca atunci cand vorbeste cu un prieten ii spui sa schimbe subiectul, deoarece esti plictisita, inseamna ca ii pui la indoiala personaliatea si cu siguranta nu va fi prea incantat.

Fii sexy
Niciodata nu trebuie sa iti neglijezi aspectul, indiferent de cat timp sunteti impreuna, asa ca trebui sa te straduiesti sa fii sexy, nu numai prin aspect, ci si prin atitudine…

Fii competitiva
Cel mai simplu mod prin care ii poti castiga respectul este sa nu refuzi cele mai banale provocari si sa nu argumentezi ca nu stii sau nu poti, ci trebuie doar sa incerci.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news