Adela Popescu, declarații despre următoarea sarcină: „Îl fac pe numărul patru”

Share

Laura Cosoi a venit în emisiunea moderată de Adela Popescu și a vorbit despre cea de-a treia sarcină. În spirit de glumă, soția lui Radu Vâlcan a declarat că prietenele sale se apropie și ele de sarcina cu numărul trei și, în curând, vor avea același număr de copii.

„Ce mă fac, ce mă fac? Prietenele mele mă ajung din urmă. Dana a ajuns la copilul cu numărul doi, iar Laura mai are foarte puțin până la numărul trei. Îl fac pe numărul patru. Nu!”, a spus Adela Popescu în emisiunea Vorbește Lumea.

Adela Popescu și Radu Vâlcan încearcă să petreacă mult timp cu cei mici

În urmă cu puțin timp, Adela a vorbit despre modul în care ea și soțul ei își organizează timpul, pentru a putea petrece câteva ore alături de cei trei copii. Aceștia știu cât de mult contează să fie alături de cei mici și își fac programul în așa fel încât să le fie bine lor.

„Nu există un secret, e o bună organizare. Și, când spun asta, mă gândesc și la oamenii pe care-i delegi pentru lucrurile pe care nu e neapărat necesar să le faci tu. Spre exemplu, în ceea ce ne privește, ne-am organizat în felul următor: dimineața, după ce-l alăptez pe cel mic, îl culc și îi las un biberon de lăptic pentru următoarea masă. În acest timp, Radu duce copiii la grădiniță, apoi ne întoarcem și-mi reiau rolul de mămică lăptăreasă.

Pe cei mici îi luăm la 16 de la grădiniță și e adevărat că, atunci, începe un pic haosul… Dar, cât am fost în izolare, ei au locuit în altă parte și ne-am dat seama ce tristă e o casă fără urletele celor mici. Încercăm să ne bucurăm de perioada asta de hărmălaie, că nu știm cât mai durează. Copiii cresc și ți se face dor să fie casa așa plină și cu viață în ea”, a mai spus aceasta, în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news