Home Stiri Mondene Adela Popescu, devastată din cauza lui Radu Vâlcan

Adela Popescu, devastată din cauza lui Radu Vâlcan

autor Mirela
1,1K views

Radu Vâlcan este plecat pentru câteva săptămâni în Thailanda, deoarece filmările pentru Insula Iubirii s-au reluat. În ciuda faptului că nu a trecut mult timp de când a părăsit România, soţia sa, Adela Popescu, îi simte lipsa şi a spus acest lucru şi în mediul online.

„Mi-e dor de tine!”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apar luminiţele de Crăciun, semn că îi este foarte greu să stea departe de soţul ei în aşteptarea Crăciunului.

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.

Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă «scaldă» în complimente. Nu îmi spune zilnic «Te iubesc!». Nu îmi spune «femeia mea». Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cada plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.

În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: «Distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te». Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea. Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașina doar «ca să mai stăm și noi de vorbă». Când mănâncă usturoi, doarme în altă cameră.

Și, chiar acum, deși eu sunt sus de ceva timp și aud ce haos e jos, nu vine să mă «trezească» și nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă. Dar, pentru că și eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez și să mâncăm împreună. Pentru că știu că nu a mâncat nimic de dimineață și nici nu o va face fără mine”, a declarat Adela Popescu pe pagina sa de Instagram, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed