Adela Popescu şi familia ei s-au confruntat cu probleme medicale: „Nu am putut să stăm aşa”

Share

Adela Popescu pare să fie urmărită de ghinioane în ultima perioadă. Recent, aceasta a mărturisit că întreaga sa familie s-a confruntat cu probleme de sănătate de care au reușit să scape cu greu.

„A fost o perioadă destul de dificilă. Am avut toți enterocolită și ne-am speriat foarte tare. A început primul cel mic, bebelușul, și a fost prima dată când s-a întâmplat la el. M-am speriat enorm, a vomitat într-o noapte foarte mult. (…) A venit și pediatra, că nu am putut să stăm așa. Apoi, au început și cei doi băieței, și eu, și Radu.

Radu și cu mine am avut mai ușor, așa. Oricum, a fost destul de ciudat. De obicei, enterocolita vine cu febră, dar cel mic a avut puțin, noi, mai mari, nu. Oricum, e bine că am trecut peste și acum suntem foarte bine”, a spus aceasta în mediul online.

Adela Popescu a fost criticată pentru felul în care se îmbracă

„«Ce te îmbraci așa larg și desălat?», «Mulează-te și tu puțin!», «Fii și tu mai sexy, mai atrăgătoare!», «Pune și tu o rochiță!», «Fii mai feminină!», «Te ascunzi, pentru că ai câteva kg în plus», «Ai slăbit și nu-ți stă bine», «Ești frumoasă, dar…». Sunt vorbe pe care le aud zilnic, prejudecăți cu care am trăit mereu. Dar sunt și vorbe care pot răni profund, dacă nu ești sigur(ă) pe tine.

Ce vreau să spun este că felul în care eu mă îmbrac are legătură doar cu viziunea mea despre fashion, despre mine, despre bucuria și libertatea mea. Văd feminitatea ca pe ceva mai mult decât o fustă scurtă, o talie cambrată și un toc ce intră în iarbă când fugi după băieți (fiecare după ai ei, da? 🙂 De fapt, nu cred că trebuie să mă justific. N-ai cum să-i împaci pe toți, iar să încerci înseamnă să trăiești pentru alții, așa că #stopprejudecăților! Eu mă simt bine cu mine, iar hainele pe care le aleg sunt expresia veseliei mele, despre care tot lumea spune că este contagioasă”, a scris soția lui Radu Vâlcan în mediul online…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news