HomeStiri Mondene Andreea Mantea, despre Mircea Radu: „A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale dragostei”

Andreea Mantea, despre Mircea Radu: „A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale dragostei”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Andreea Mantea, declarații picante despre Mircea Radu „A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale dragostei” in Stiri Mondene

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate și mai de succes prezentatoare TV din țara noastră. Cu toate acestea, nu foarte multe lucruri despre începuturile carierei sale se cunosc, dar despre acestea a povestit de curând.

„Eram reporter la Kiss TV, eu și Anca Serea. După Kiss TV, am luat un casting la Acasă TV, într-un serial. Luasem deja și castingul de la « Neatza cu Răzvan și Dani », în rolul de vecină. Serialul era câștigat deja, rolul era al meu, trebuia doar să semnez contractul, iar, aici, mai erau încă patru fete care câștigaseră castingul, pe lângă mine. În fiecare zi, trebuia să meargă câte una dintre noi și, la finalul săptămânii, se decidea cine rămâne.

Andreea Mantea, declarații picante despre Mircea Radu „A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale dragostei” in Stiri MondeneAm lăsat vrabia din mână pentru cea de pe gard, că puteam să nu ies câștigătoare. Și m-am gândit dacă chiar asta îmi doresc, să fiu actriță, «oare chiar pot?». Fiind la o agenție, oamenii ăia ne trimiteau peste tot, la reclame, seriale etc. Până la urmă, am ales «Neatza cu Răzvan și Dani».  La finalul săptămânii, am fost câștigătoare, spre surprinderea mea.

Andreea Mantea, declarații picante despre Mircea Radu „A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale dragostei” in Stiri MondeneDe acolo a pornit aventura mea în televiziune. După «Neatza cu Răzvan și Dani», am fost co-prezentatoare cu Mircea Radu, la «Noaptea erorilor», după care a fost „Din Dragoste». A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale dragostei”, a spus aceasta, potrivit click.ro.

Andreea Mantea a fost înșelată de foștii parteneri

„O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după… și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți”, a spus Andreea Mantea în cadrul unei emisiuni online, conform celor de la cancan.ro.

Andreea Mantea, declarații picante despre Mircea Radu „A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale dragostei” in Stiri Mondene„Ultimul lucru toxic din viața mea pe care l-am eliminat avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic. Care este problema, extragem, intrăm în tot haosul și căutăm exact de ce am țipat, de ce simt ce simt, de ce îmi vine să plâng, care e motivul real, de unde a plecat totul și mă duc și caut acolo”,  a spus Andreea Mantea pentru sursa menționată anterior.

Sursa 

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed