HomeStiri Mondene Andreea Mantea spune cum i-a prins pe foștii iubiți că o înșelau

Andreea Mantea spune cum i-a prins pe foștii iubiți că o înșelau

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Andreea Mantea spune cum i-a prins pe foștii iubiți că o înșelau in Stiri Mondene

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Cu toate că aceasta se bucură de un succes foarte mare din punct de vedere profesional, nu același lucru îl putem spune și din punct de vedere sentimental.

Andreea Mantea spune cum i-a prins pe foștii iubiți că o înșelau in Stiri MondeneDe curând, aceasta s-a despărțit de iubitul său cu care avea o relație de aproximativ șase ani. Acum, aceasta a mărturisit că pe toți iubiții care au înșelat-o a reușit să îi prindă, dând de înțeles că este posibil ca și fostul ei iubit să fi făcut același lucru.

Andreea Mantea spune cum i-a prins pe foștii iubiți că o înșelau in Stiri Mondene„O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după… și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți”, a spus Andreea Mantea în cadrul unei emisiuni online, conform celor de la cancan.ro.

Andreea Mantea a spus că ultima sa relație a fost toxică

Andreea Mantea a fost extrem de discretă în ceea ce privește relația pe care tocmai a încheiat-o, lucru pe care îl face în continuare, chiar și după despărțire. Cu toate acestea, prezentatoarea a spus că bărbatul de care tocmai s-a despărțit era extrem de toxic, iar relația nu mai putea continua.

„Ultimul lucru toxic din viața mea pe care l-am eliminat avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic.

Andreea Mantea spune cum i-a prins pe foștii iubiți că o înșelau in Stiri MondeneCare este problema, extragem, intrăm în tot haosul și căutăm exact de ce am țipat, de ce simt ce simt, de ce îmi vine să plâng, care e motivul real, de unde a plecat totul și mă duc și caut acolo. Aia e o experiență, nu o poți numi relație sau căsnicie sau ceva frumos. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice «gata»!”, a spus Andreea Mantea pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed