Gabriela Prisăcariu, umilită de internauți: „Ai putut să ții cămila aia în brațe”

Share

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au plecat pentru câteva zile în Dubai. Aceștia au avut parte de câteva zile de relaxare, dar fără copilul lor. Cei doi au făcut mai multe poze pe care le-au postat pe rețelele sociale, însă fanii au început să îi taxeze imediat.

Din cauza diferenței de înălțime care există între Gabriela și Dani Oțil, internauții au glumit pe seama faptului că modelul este mai înalt decât soțul său.

„Ai putut să ții cămila aia în brațe”, „S-a urcat girafa în pom”, „În primul rând, este indicat să o lași jos, să nu apară vreo problemă medicală. În al doilea rând, și când o ții în brațe, este posibil să atingă solul cu picioarele. Ce vrei, măi, Dani,+ uri și- uri când vrei soție mai înaltă…”, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Gabriela Prisăcariu a fost luată în vizor pentru roast-ul de la iUmor

În urmă cu doar câteva săptămâni, Gabriela Prisăcariu a mers la Antena 1, în cadrul emisiunii iUmor. Aceasta a făcut mai multe glume, iar printre persoanele taxate s-a numărat și Mihaela Rădulescu. După ce aceasta s-a legat de vârsta mai mare pe care o avea față de Dani Oțil, oamenii din mediul online s-au sesizat imediat și au început să o critice.

„Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce-a găsit la tine. O glumă mai proastă n-am auzit. Se vede că ești tare frustrată, așa tânără cum ești”, a fost reacția unei internaute.

Cu toate acestea, Dani Oțil a fost impresionat de prestația partenerei sale: „Puteam să văd textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să se bâlbâie, să rateze măcar un punch line, pentru că nu a vorbit în viața ei la microfon pe scenă. Iar ziceau unii că e doar frumoasă. Se puteau întâmpla multe… Şi totuși… Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe că eu nu laud pe nimeni şi nu fac complimente… Daaaaar…”…

Sursa

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news