HomeStiri Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de Bădălău: „Nu vrea să-mi dea drumul…”

Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de Bădălău: „Nu vrea să-mi dea drumul…”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 534 views 3 minute timp de citit

Claudia Pătrășcanu susține că nu poate să divorțeze de Gabi Bădălău, deoarece acesta nu vrea să îi acorde divorțul. Artista a declarat că omul de afaceri este invidios pe viața pe care o are acum și încă speră să se împace cu ea.

„Nu vrea să-mi dea drumul. Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el. De ce mi-ar da drumul? Atât timp cât mă ții într-un divorț trei ani, doar pentru că nu vrei să mi-l dai … Și eu am înțeles de ce nu vrea el să-mi dea divorțul: pentru că tot mai speră lucruri de întoarcere și de împăcare în viața asta.

Nu se mai poate! Niciodată în viața asta! Atâta timp cât e invidios pe fericirea mea, normal, cum să-mi dea drumul,  să-mi văd și eu de viața mea? Un bărbat care vrea să divorțeze divorțează. Că, până la urmă, nu este vorba despre custodia copiilor noștri. Că educația știm de unde e, se vede clar de unde o pot primi copiii, de la mine, nu de la el, având în vedere faptele lui. Vedem cu toții ce se întâmplă”, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit celor de la viva.ro.

Claudia Pătrășcanu susține că a fost avertizată că nu va primi divorțul

„El nu vrea să divorțeze. Dacă el nu este fericit, nimeni nu mai trebuie să fie fericit. Nici eu să nu fiu fericită. Aici nu mai este vorba despre custodie și despre copii, pentru că faptele lui au dovedit asta. La el este doar invidia acum și de aia vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc.

El nu a vrut niciodată asta, a și zis mama lui că nu o să primesc divorțul niciodată. Mama lui i-a spus mamei mele că niciodată în viața asta nu o să primesc divorțul de la Gabi, că Gabi nu are femeie de lăsat. Și, atunci, eu pot să spun că, dacă s-a ajuns cu procesul până aici, e din cauza lui. Repet, dacă el e nefericit, toată lumea trebuie să trăiască la fel, în nefericire. Cum să mă lase el să fiu fericită? Nu-mi dă divorțul”, a continuat aceasta.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..