Corina Caragea, de la prezentări de modă la prezentări de ştiri sportive


530

Corina Caragea, prezentatoarea carismatică a ştirilor sportive de la Pro Tv a povestit într-un interviu recent cum a ajuns la pupitrul ştirilor sportive, ce studii a urmat şi mai mult, care sunt trucurile părului ei radiant şi ce stil vestimentar preferă.Corina-Caragea-pahar

 

,,Îmi câştigam singură banii mei de buzunar din prezentări de moda sau reclame, dar la baza eu sunt jurnalist.”

Corina spune că înainte de a deveni jurnalistul ” cu acte-n regulă” avea în liceu alte activităţi din care îşi câştiga banii de buzunar , de exemplu apariţia în reclame şi prezentările de modă. Pasiunea ei a rămas însă mass media, astfel că şi-a urmat visul, a absolvit două facultăţi, Facultatea de Jurnalism şi Facultatea de Relaţii Publice şi Publicitatea.

Prima experienţă în  televiziune a fost la o emisiune de divertisment.

Tensiune, emoţii şi chiar câteva bâlbe la prima experienţă în acest domeniu. Corina a dezvăluit că atunci când a fost chemată să prezinte la o astfel de emisiune a crezut că este o glumă. Nu-i venea să creadă că a ajuns să fie alături de jurnalişti aşa faimoşi precum Andreea Esca, Mihai Edu. Deşi nu a fost alegerea ei să fie tocmai prezentatoare de sport, aceasta a fost îndrumată spre acest domeniu şi iată că îşi aminteşte cu mândrie de primul său interviu cu Mircea Lucescu. Nu este de mirare că ea este pasionată de sportul în aer liber, mersul pe bicicletă, plimbatul cu rolele, snowboarding.

 

,,Când merg în vacanţă, îmi rezerv o zi pentru shopping, aici nu am timp şi nici răbdare”

Referitor la stilul vestimentar, Corina preferă să apeleze la specialişti şi colaborează cu mai mulţi designeri în acest sens. Îi plac hainele de calitate care îi se potrivesc cel mai bine, cu care se simte bine şi cel mai important acelea comode şi practice. Când merge în vacanţă, îşi planifică o zi exclusiv pentru cumpărături, pentru că aici, spune ea,, este o pierdere de vreme”.

 

,,Nu este meritul meu că am un păr frumos. Este o moştenire genetică. Nu am un luciu, un produs nemaipomenit”

Un păr curat, tuns la timp de care ai grijă, fără să fie agresat de vopsea şi fixativ arată bine, spune prezentatoarea. A fost înzestrată cu un păr sănătos care creşte foarte repede şi deşi a fost decolorat o singură dată, Corina a ales mai apoi culoarea ei naturală. Îl vopseşte o dată la trei luni, dar nu negru albăstrui cum au impresia mulţi dintre admiratorii ei, ci castaniu închis.

 

 

Surse: perfecte.ro, unica.ro.