HomeStiri Laura Cosoi, luată la zor de către internauți din cauza unei fotografii

Laura Cosoi, luată la zor de către internauți din cauza unei fotografii

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 754 views 3 minute timp de citit

Laura Cosoi a fost luată în vizor de către internauți din cauza unei fotografii pe care a postat-o în mediul online. Gravidă în șapte luni, aceasta se bucură de perioada pe care o traversează și împărtășește acest lucru și cu fanii săi din mediul online.

„Grețoasă!/ Prea intimă de postat”, au scris fanii în secțiunea de comentarii. Cu toate acestea, Laura Cosoi se bucură de perioada pe care o trăiește și nu se lasă afectată de cele întâmplate.

COSOI 12„Dacă primele două sarcini au fost, cumva, asemănătoare, de dată asta, a fost diferit, în sensul că, în primul trimestru, mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treabă, dar a trebuit să suport o stare de greaţă continuă. Culmea, asta nu se întâmplă de dimineaţă, ci de pe la 12 până seara, când mă culcam. Iar dacă în trecut, ghimbirul era aliatul meu, acum chiar şi ingredientul ăsta minune a fost frecvent depăşit de situaţie. Dacă mâncam, îmi era greaţă, dacă nu mâncam, la fel”, a spus Laura pentru cei de la okmagazine.ro.

COSOI 13

Laura Cosoi are un program încărcat chiar și în timpul sarcinii

„Au fost momente destul de delicate, pentru că am avut repetiţii şi am fost şi în turneu prin ţară. Aşa că am încercat să gestionez situaţia cât am putut de bine, ca să nu mi se facă rău pe-acolo, pe unde eram. Avem tot timpul ceva la mine să ronţăi şi, de data asta, m-am descurcat bine cu limonadă cu ananas. Mâncam felii de ananas, beam compot de ananas şi îl combinam şi cu lămâie”, a continuat aceasta.

COSOI 14„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment, brațele noastre devin şi mai încăpătoare, sufletul plin, emoţiile şi mai copleșitoare, căci, în lumea asta a noastră, mai aşteptăm o fetiţă, o surioară pentru Rita şi Vera”, a spus aceasta pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Loading RSS Feed