HomeStiri Mondene Denisa Tănase a spus cum a deschis afacerea de milioane de euro: „Am pornit cu 500 de euro”

Denisa Tănase a spus cum a deschis afacerea de milioane de euro: „Am pornit cu 500 de euro”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Denisa Tănase a spus cum a deschis afacerea de milioane de euro „Am pornit cu 500 de euro” in Stiri Mondene

Denisa Tănase a renunțat la muzică și s-a lansat în lumea afacerilor. Aceasta și-a deschis un magazin de parfumuri și de produse de îngrijire și, în trei ani, cifra sa de afaceri a ajuns la câteva milioane de euro. În cadrul unui podcast, fosta artistă a vorbit despre începutul afacerii sale.

Denisa Tănase a spus cum a deschis afacerea de milioane de euro „Am pornit cu 500 de euro” in Stiri Mondene„Eram confortabilă, dar cam neîmplinită muzical. Eforturile, dacă le depui într-o direcție nepotrivită, e foarte ușor să-ți dai seama când ești pe drumul rău și când nu. În partea asta mi s-au legat mai ușor treburile.

Eu, întotdeauna, am fost atrasă de zona orientală a parfumeriei. De Crăciun, am plecat în Dubai. Mircea mi-a zis că putem să facem, în primul an, 80.000 de euro, noi am făcut 200.000 în primul an. Eu am zis că vrea să mă păcălească, să mă impresioneze.

Denisa Tănase a spus cum a deschis afacerea de milioane de euro „Am pornit cu 500 de euro” in Stiri MondeneNoi chiar am pornit de la zero și chiar nu aveam nimic. Tu, când te apuci de un astfel de proiect, trebuie să asiguri niște cantități minime, nu-ți face nimeni 100 de parfumuri și noi nu aveam cum să asigurăm aceste cantități minime, dar i-am asigurat pe ei că noi o să ajungem să facem. De obicei, nu funcționează.

Nu am pornit cu mulți bani. Mă gândesc dacă să spun sau nu. Am pornit cu 500 de euro. Eu și el chiar am început de la zero, iar creșterea profitului nostru a însemnat redistribuirea lui”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Denisa Tănase a spus cum a deschis afacerea de milioane de euro „Am pornit cu 500 de euro” in Stiri Mondene„Secretul reușitei este, în primul rând, foarte multă muncă. Și, când spun «foarte multă», mă refer la muncă zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine.

Pe soțul meu, pe sora mea, iar, atunci, mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, a mai spus femeia de afaceri.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed