HomeStiri Mondene Gina Pistol a dat cărțile pe față despre relația cu Irina Fodor. Aceasta a dat de înțeles dacă sunt sau nu rivale

Gina Pistol a dat cărțile pe față despre relația cu Irina Fodor. Aceasta a dat de înțeles dacă sunt sau nu rivale

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 898 views
Gina Pistol a dat cărțile pe față despre relația cu Irina Fodor. Aceasta a dat de înțeles dacă sunt sau nu rivale (1) in Stiri Mondene
  • Gina Pistol a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni ale Antenei 1.
  • Aceasta s-a întors pe platourile de filmare abia acum, la aproximativ un an și jumătate de când a devenit mamă.
  • În tot acest timp, la cârma emisiunilor „Chefi la cuțite” și ”Asia Express” a fost nimeni alta decât Irina Fodor.

Timp de ani de zile, Gina Pistol a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni ale Antenei 1. Cu doar câteva săptămâni înainte de a naște, aceasta a intrat în concediul de creștere al copilului și s-a întors pe platourile de filmare abia acum, la aproximativ un an și jumătate de când a devenit mamă.

În tot acest timp, la cârma emisiunilor „Chefi la cuțite” și ”Asia Express” a fost nimeni alta decât Irina Fodor. Cu toate că fanii au apreciat-o și pe Irina, mulți au vrut-o înapoi pe Gina, întrucât ea a prezentat emisiunile încă din primele sezoane.

Gina Pistol a dat cărțile pe față despre relația cu Irina Fodor. Aceasta a dat de înțeles dacă sunt sau nu rivale (4) in Stiri Mondene

Între Gina Pistol și Irina Fodor nu există o relație de rivalitate

De câteva săptămâni, Gina a revenit pe micile ecrane, iar fanii sunt curioși dacă, între cele două, există sau nu rivalitate. Zilele trecute, Gina Pistol a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, prin care le-a arătat fanilor, poate chiar fără să știe de aceste discuții, cât de bine se înțelege cu Irina.

Cele două au fost fotografiate în timp ce a se aflau în oraș, la o la un restaurant, unde s-au întâlnit întâmplător. Alături de ele, s-au aflat și Smiley și Răzvan Fodor, iar toți patru au petrecut câteva momente împreună foarte frumoase.

Gina Pistol a dat cărțile pe față despre relația cu Irina Fodor. Aceasta a dat de înțeles dacă sunt sau nu rivale (3) in Stiri Mondene

Iubita lui Smiley a refuzat ”America Express”, deoarece nu poate sta departe de fiica ei

Gina Pistol a refuzat să plece în ”America Express”, întrucât a declarat că nu ar putea sta departe de fiica ei în momentele în care începe să vorbească. Aceasta își dorește să fie cât mai mult alături de Josephine, motiv pentru care a acceptat să se întoarcă la „Chefi la cuțite”, emisiunea fiind filmată în București.

Gina Pistol a dat cărțile pe față despre relația cu Irina Fodor. Aceasta a dat de înțeles dacă sunt sau nu rivale (2) in Stiri Mondene„În primul rând, nu-i vorba despre «Chefi la cuțite». Acum va începe «Chefi fără limite» pe care-l va prezenta Irina Fodor, întrucât eu nu am putut fi prezentă la filmările care au avut loc în această vară, în Grecia. Nu am fost înlocuită. Deja am fost anunțați că vom începe filmările”, a mai spus Gina despre zvonurile că ar continua să fie înlocuită de Irina Fodor.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed