Home Stiri Mondene Brigitte Pastramă a ajuns de urgență la spital. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală grea, în urmă cu scurt timp

Brigitte Pastramă a ajuns de urgență la spital. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală grea, în urmă cu scurt timp

autor Mirela
600 views
  • Brigitte Pastramă a ajuns, în urmă cu ceva timp, la spital.
  • Soția lui Florin Pastramă a descoperit că are un început de diabet de tip 2.
  • Aceasta a trebuit să fie operată de urgență la stomac, însă, la scurt timp, a ajuns din nou la unitatea medicală.

Brigitte Pastramă a ajuns, în urmă cu ceva timp, la spital. Soția lui Florin Pastramă a descoperit că are un început de diabet de tip 2, după ce o glandă de la stomac s-a dereglat.

Așadar, aceasta a trebuit să fie operată de urgență la stomac, însă, la scurt timp, a ajuns din nou la unitatea medicală. În urma operației la stomac pe care a suferit-o, medicii i-au impus lui Brigitte Pastramă să urmeze un regim extrem de strict.

Cu toate acestea, vedeta a considerat că poate face o excepție și poate mânca salată de vinete, însă, din cauza acestui lucru minor, a ajuns, din nou, de urgență la spital.

Rezultatele analizelor nu au fost deloc în favoarea ei

În urma analizelor făcute, aceștia au descoperit că valorile pancreasului nu erau deloc unele normale. Pentru cei de la spynews.ro, Brigitte Pastramă a spus că a preferat să se opereze în loc să urmeze un tratament, deoarece bunicul ei a murit din cauza acestei boli și nu a vrut să pățească și ea același lucru.

Aceasta a declarat că, din cauza mâncării pe care a consumat-o, a fost la doar un pas de a face diabet de tip 1. Aceasta a ajuns la spital, după ce a început să se simtă extrem de rău și nu a reușit să își revină pe cont propriu. De asemenea, femeia de afaceri a mai spus că trebuie să respecte regimul care i-a fost impus, pentru ca problemele ei de sănătate să nu se agraveze și mai tare.

Brigitte Pastramă a înțeles cât este de important să fie atentă la alimentație

„N-am voie vinete, ceapă, maioneză, nici acum nu mănânc, că m-am speriat foarte tare. Nu mai mănânc ardei, la ce sperietură am tras la trei săptămâni de la operație. Mă simțisem foarte rău și am ajuns la urgență, eu am crezut că pot să mănânc orice, dacă e mixat. Am avut valorile foarte proaste ale pancreasului, mi-au făcut niște ecografii, mi-au spus să nu mai mănânc prostii din astea, ci să mănânc ceea ce mi se dă, pe etape”, a spus Brigitte.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed