Home Stiri Mondene Gina Pistol, despre stările greu de gestionat în urma nașterii: „Am trecut printr-o criză de identitate”

Gina Pistol, despre stările greu de gestionat în urma nașterii: „Am trecut printr-o criză de identitate”

autor Mirela
693 views

Peste doar câteva zile, se va împlini un an de când Gina Pistol a adus-o pe lume pe fata sa. În cadrul unui interviu pe care prezentatoarea l-a acordat de curând, aceasta a spus care sunt momentele mai puțin plăcute cu care s-a confruntat după ce a adus-o pe lume pe Josephine.

„Ultima oară când am trăit o stare de genul ăsta a fost după ce am devenit mamă, când am trecut printr-o criză de identitate și mi-era foarte greu să mă adaptez noului stil de viață. Nu anulează bucuria și fericirea pe care le-am trăit și le trăiesc pentru că am un copil, dar, cumva, am trecut printr-o criză de identitate. Erau momente când îmi era foarte dor de mine și îmi lipseam. Cred că sunt foarte multe femei care se regăsesc în ce spun eu.

Asta îmi spunea Andrei: «Nu mai opune rezistență! Trebuie să înțelegi că viața ta s-a schimbat de acum!». Și, cumva, cred că opuneam rezistență fără să îmi dau seama și am învățat să îmbrățișez noua mea viață. Nu este ușor deloc, dar, cu toate astea, este cel mai minunat greu pe care eu îl trăiesc”, a spus Gina, pentru cei de la cancan.ro.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu, vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă.

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Pentru mine a fost greu… Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc… E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa… Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic”, a mărturisit iubita lui Smiley pe Instagram…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed