Gina Pistol revine la Antena 1, la „Chefi la cuțite”

Share

Gina Pistol a confirmat că revine pe micile ecrane. Aceasta revine la cârma emisiunii Chefi la cuțite, după ce a fost înlocuită în cel mai recent sezon Chefi la cuțite, dar și în Asia Express și în Chefi fără limite.

Conform celor de la cancan.ro, Gina Pistol a mărturisit că Irina Fodor nu i-a furat postul de prezentatoare, ci doar a înlocuit-o în perioada în care a fost în concediul de creștere a copilului.

„În primul rând, nu-i vorba despre «Chefi la cuțite». Acum va începe «Chefi fără limite», pe care-l va prezenta Irina Fodor. Eu nu am putut fi prezentă la filmările care au avut loc în această vară, în Grecia. Nu am fost înlocuită. Deja am fost anunțați că vom începe filmările”, a spus iubita lui Smiley pentru playtech.ro.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și. Cam asta a fost starea mea când am aflat despre «Chefi fără limite». Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau. Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor. O să descoperiți alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum”, a spus Irina Fodor în vară, pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news