S-a aflat motivul pentru care Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina pentru emisiunea „Chefi fără limite”

Share

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor duce emisiunea Chefi la cuțite la un nou nivel. Aceștia se vor lupta, în continuare, pentru marele premiu, dar, de data aceasta, o vor face pe litoralul grecesc.

Show-ul culinar va fi prezentat de Irina Fodor, deoarece Gina Pistol încă era în concediul pentru creștere a copilului atunci când filmările au avut loc.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și. Cam asta a fost starea mea când am aflat despre «Chefi fără limite». Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau. Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor. O să descoperiți, alături de noi, frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum”, a spus Irina Fodor, atunci când a dezvăluit proiectul.

„Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă, cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Adică eu aveam 45 de zile de filmare de la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile altădată. Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă.

După cei doi ani în care Irina n-a mai muncit așa și eu am avut altfel de proiecte, copilul a uitat că mama lui s-a dus la muncă vreodată. Copilul nostru i-a spus Irinei că nu își aduce aminte că mami a muncit. Deși, până pe la cinci ani, Irina a lucrat într-o emisiune TV. De când a născut, s-a angajat acolo. Copilul a crezut că mami venea la opt seara acasă, că pleca în delegație”, a spus Răzvan Fodor despre perioadele în care nu au fost atât de implicați în televiziune, în cadrul podcast-ului lui Speak…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news