Iată prima fotografie cu mezinul Adelei Popescu, Adrian!

Share

În vara anului trecut, Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea copil al său. Aceasta l-a ținut departe de camere până în prezent, dar, în cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro, a făcut și o ședință foto, arătând chipul lui.

„Așa este, nu a fost deloc ușor, dar îţi spun sincer că a fost mai bine decât ne așteptam. Mă refer în special la Andrei și Adrian, pentru că Alexandru abia aștepta această ședință foto. Dar și pentru că am avut parte de ajutor pe lângă noi”, a spus Radu Vâlcan.

„A fost… ca în orice zi acasă la noi. Adică imprevizibil, solicitant, cu miiiici accente de furie, urmate imediat de momente de drăgălăşenie. Multe «NU-uri», câteva «DA-uri», însă, în final, satisfăcuţi că vom vedea câteva imagini ce ne vor servi drept «hrană pentru suflet» peste ani. Singura diferenţă dintre o zi normală de la noi de acasă şi această şedintă foto constă în faptul că, de data asta, am avut şi martori fără copii, care cred că și-au promis că nici nu vor face prea curând”, a declarat Adela.

 

Adela Popescu spune cât este de solicitant să fii părinte

„Cinci elefanţi se legănau veseli pe o pânză de paianjen… Atât de fragile sunt momentele de armonie într-o casă cu trei copii mici. Totul este minunat, te închini de liniştea şi armonia din familia ta şi, cât ai clipi, îi cade lui Andrei lingura din farfurie şi începe «distracţia». Copiii se schimbă de la o zi la alta, aşa că e tare greu să crezi că ai găsit o reţetă care funcţionează.

E important cât dorm, dacă le e foame, tu câtă răbdare ai în acel moment? Aşa că predictibilitate ZERO. Poate doar după ce se culcă (n.r. – râde). Dar ne iubim tare-tare şi luptăm să trăim conştienți de măreţia momentelor acestora unice și irepetabile”, a mai spus prezentatoarea…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news