HomeStiri Mondene Iată unele vedete de peste 50 de ani care nu regretă că nu sunt mame!

Iată unele vedete de peste 50 de ani care nu regretă că nu sunt mame!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Iata unele vedete de peste 50 de ani care nu regreta ca nu sunt mame!
  • Multe vedete din România, care au peste 50 de ani, nu au și un copil.
  • Fie că nu și-au dorit copii, fie că nu au putut să aibă din diferite motive, câteva persoane publice trecute de 50 de ani nu sunt mame.
  • Unele dintre ele au dovedit că poți fi o femeie împlinită și fără copii.

Multe vedete din România, care au peste 50 de ani, nu au și un copil. De multe ori, se spune că, pentru a fi fericit cu adevărat în viață, trebuie să ai cel puțin un copil, însă aceste vedete au decis să arate contrariul. Fie că nu și-au dorit copii, fie că nu au putut să aibă din diferite motive, câteva persoane publice trecute de 50 de ani nu sunt mame.

Felicia Filip este o soprană foarte apreciată. Aceasta are 63 de ani și peste 30 de ani căsătorie. Cu toate acestea, ea și soțul ei nu au copii. Aceasta este împăcată cu ideea, motiv pentru care a vorbit deschis despre cum percepe ea acest lucru.

Iată vedetele de peste 50 de ani care nu regretă că nu sunt mame! in Stiri Mondene

Felicia Filip este mulțumită de situația actuală

„Cred că de multe ori am discutat, eu și soțul meu. Și cred că bietul copil, dacă ar fi existat, ar fi fost un copil nefericit, pentru că amândoi suntem persoane care dorim «foarte mult». Și, până la urmă, am stat și ne-am gândit că, din moment ce nu există, înseamnă că a știut Dumnezeu ce face.

Pentru că, poate, ar fi fost un copil presat de niște nume deja cunoscute, dar mai ales de pretenția părinților. De la noi ne dorim întotdeauna mult și suntem critici cu noi înșine extrem de des. Bietul copil, spunem noi, ar fi fost chinuit. N-ar fi fost, cu siguranță, un copil fericit”, a spus aceasta, conform fanatik.ro.

Rodica Popescu Bitănescu și-a dorit 11 copii, dar s-a răzgândit repede

Rodica Popescu Bitănescu se numără și ea printre vedetele care nu au copii. La cei 83 de ani ai săi, actrița se laudă cu o carieră de peste 60 de ani și cu o apreciere uriașă din partea fanilor ei.

Iată vedetele de peste 50 de ani care nu regretă că nu sunt mame! in Stiri MondeneInvitată în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, Rodica Popescu Bitănescu a mărturisit că, la un moment dat, și-a dorit 11 copii, dar acest lucru nu a mai fost îndeplinit. Chiar și așa, conform spuselor sale, actrița nu regretă nimic din aceste lucruri.

Corina Chiriac: „Am regretat că nu am avut copii”

Corina Chiriac este și ea una dintre vedetele care nu au copii. În vârstă de 72 de ani, aceasta susține că regretă faptul că nu a adus pe lume niciun copil. Mai mult decât atât, artista a susținut că mama ei avea un talent extraordinar și care ar fi putut-o propulsa în carieră extrem de sus, dar s-a măritat și a născut-o pe ea și nu a mai putut continua în carieră, conform viva.ro.

Tania Budi, fericită și fără copii

„A fost o perioadă în care mi-am dorit copii, dar nu îmi fac planuri. Dacă vin de la sine, este bine. Oamenii ţin cont de gura lumii. Eu vreau să fiu fericită, nu să fac ce face lumea”, a declarat Tania Budi în trecut.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed