Home Stiri Ilie Năstase primește acuzații grave din partea fiicei adoptate: „A încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid”

Ilie Năstase primește acuzații grave din partea fiicei adoptate: „A încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid”

autor Mirela
54 vizualizari
  • Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, în vârstă de 32 de ani, susține că acesta nu a mai văzut-o de aproximativ 15 ani.
  • Charlotte a mai declarat faptul că tatăl ei nu a ajutat-o financiar atât de mult pe cât ar fi avut nevoie.
  • Fostul sportiv susține că el este cel care i-a plătit școala lui Charlotte, dar și că i-a oferit un sprijin financiar consistent de-a lungul timpului.

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, în vârstă de 32 de ani, susține că acesta nu a mai văzut-o de aproximativ 15 ani. Mai mult decât atât, Charlotte a mai declarat faptul că tatăl ei nu a ajutat-o financiar atât de mult pe cât ar fi avut nevoie, iar Ilie Năstase a reacționat imediat.

Fostul sportiv susține că el este cel care i-a plătit școala lui Charlotte, dar și că i-a oferit un sprijin financiar consistent de-a lungul timpului. De asemenea, acesta a spus și care este motivul pentru care nu vrea să se mute în New York.

Ilie Năstase a negat toate afirmațiile făcute de fiica sa

„Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România”, a spus acesta la Antena Stars.

Charlotte susține că tatăl ei i-ar fi sugerat să se sinucidă

Pe lângă acuzațiile menționate anterior, Charlotte susține că ea și tatăl ei adoptiv s-au înțeles mereu bine, dar nu înțelege de ce acesta neagă faptul că o cunoaște.

Mai mult decât atât, aceasta a mai adăugat faptul că Ilie Năstase i-ar fi spus să ia o pastilă, pentru a-și lua viața, deoarece ea nu va avea niciuna. De asemenea, Charlotte a mai adăugat faptul că soțul Ioanei Năstase i-ar fi dat fratelui său mii de euro în fiecare lună, dar căpe ea o neglijează.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies