Home Stiri In ATENTIA tuturor femeilor! Acest obicei banal va poate baga in spital!

In ATENTIA tuturor femeilor! Acest obicei banal va poate baga in spital!

autor Nicula Clara
793 views 4 minute timp de citit
In ATENTIA tuturor femeilor! Acest obicei banal va poate baga in spital!

Femeia va fi întotdeauna în căutare de metode și idei care să o ajute în fiecare zi să se mențină în stare perfectă, să se simtă frumoasă, proaspătă și mereu în siguranță.

In ATENTIA tuturor femeilor! Acest obicei banal va poate baga in spital!

Orice femeie va face totul pentru ca igiena personală, siguranța de sine și un plus de energie să fie doar câteva dintre atuurile celor care obțin ceea ce își doresc.

Am întâlnit foarte des persoane care spuneau că nu sunt deranjate absolut deloc atunci când poartă protej-slip sau un absorbant care să le protejeze de orice situație jenantă.

Ce sunt protej-slipurile?

Protej-slipurile sunt acele absorbante subțiri, igienice (se spune), cu sau fără parfum, dar și foarte discrete, foarte ușor de folosit și mereu în bagaj pentru a putea scoate din impas orice adolescentă, tânără sau femeie adultă. Aceste absorbante menite să protejeze și să asigure un confort sporit oricărei doamne pot fi folosite în orice situație delicată, pe orice fel de lenjerie intimă.

Ceea ce ar trebui să ajute, să protejeze, să ofere siguranță și o stare de bine… este exact acel produs care a intrat pe piață, se bucură de reclamă răsunătoare și de vânzări-record, cel puțin la noi în țară, dar nu-și fac treaba așa cum se spune sau cum ar trebui, pentru ca cele care aleg să le folosească să fie în perfectă siguranță.

A folosi în fiecare zi aceste protej-slipuri înseamnă că te expui fără să știi în fiecare moment unui pericol iminent, de fapt. Acest obicei banal te poate băga în spital, îți poate face mai mult rău decât bine.

Folosite zilnic, protej-slipurile îți pot aduce foarte multe bătăi de cap, tocmai pentru că zi de zi se află în contact direct cu pielea. Dacă nu uiți de ele, absorbantele zilnice vor uita scopul pentru care se află în rutina ta și te vor ajuta să descoperi ce fac ele pentru tine, cât de mult rău sau cât de puțin bine.

Mai jos sunt prezentate motivele pentru care trebuie să renunți la obiceiul de a folosi protej-slipuri zilnice. Cu câte dintre ele te-ai confruntat până acum?

E foarte posibil ca acum să nu ai niciuna dintre aceste probleme, dar s-a dovedit că, în timp, curățenia, prospețimea și siguranța ta sunt căi sigure spre dezvoltarea unor boli.

Falsa senzație de prospețime

Sunt parfumate foarte discret, se găsesc și variante fără parfum, dar nici măcar una din aceste variante nu-ți asigură prospețimea de care tu chiar ai nevoie. Reclamele, căci acolo se tot vorbește de prospețime, sunt cât mai atrăgătoare, pentru că ăsta este scopul lor: să vândă. Parfumul sau senzația de prospețime „trece” imediat și ești victima infecțiilor sau alergiilor.

Pielea nu va putea respira

Aceste absorbante zilnice nu sunt tampoanele pe care le folosești lună de lună, într-o anumită perioadă. Deși se lipesc perfect, vei remarca aproape imediat că protej-slipul se desprinde. Și nici nu ești protejată – așa cum ți se promite, dar ești expusă unui adevărat focar de infecție. Protej-slipul nu este sănătos pentru piele. De ce? Pentru că pielea intră în contact cu o bucată de plastic în fiecare zi. Nu ești curată, ci mereu cu senzația de rece și umed.

Nu au nimic natural în ele

Le vezi albe, parfumate, dar asta se întâmplă doar vizual. Albul dă senzația de curat, de puritate și igienă ce nu va avea de suferit. De fapt, albirea acestora se obține printr-un proces chimic…

Zilnice, dar nu în fiecare zi

O altă metodă prin care se asigură vânzarea acestui tip de produs pentru igiena intima este înlocuirea cuvintelor „din când în când” cu acest binecunoscut „zilnic”. De fapt, aceste absorbante zilnice nu sunt pentru uzul în exces, pentru că sunt femei care folosesc zilnic, dar „de fiecare dată când simt nevoia de prospețime”. Este complet greșit înțeles modul lor de utilizare, să știi. Protej-slipul se folosește doar înainte de menstruație sau după această perioadă, atunci când mai ai ceva scurgeri.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies