Home Stiri Mondene Iulia Albu lovește dur în fostul soț, după ce s-a spus că a fost umilită de iubit

Iulia Albu lovește dur în fostul soț, după ce s-a spus că a fost umilită de iubit

autor Negriu Elena
1,6K views

De curând, în presă au apărut informații conform cărora Iulia Albu a fost umilită de iubitul său, Alexandru, cu care are o relație de patru ani, iar acum aceasta a luat atitudine.

Creatoarea de modă a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul său, în același timp lovind dur în fostul ei soț, Mihai Albu.

Mai mult, Iulia Albu l-a acuzat în direct pe Mihai Albu de apariția informațiilor care îl incriminează pe actualul ei iubit.

După ce recent au apărut în presă imagini filmate în urmă cu doi ani și se spunea că Iulia Albu fusese de-a dreptul terorizată și umilită de iubit, aceasta a dat cărțile pe față și chiar a lovit dur în fostul ei soț.

 „Lucrurile de care a fost acuzat sunt foarte grave. Cel mai grav mi se pare că nu a fost verificat acest subiect. Este un subiect ca oricare altul…

Eu am un singur lucru de spus. Acest om care este alături de mine de patru ani, şi ştiu că acest lucru deranjează, este un tată mai bun decât a fost fostul meu soţ.

Şi un tată mai bun decât sunt eu mamă. E un lucru important. Eu nu lovesc în nimeni, dar aşa cum am spus, erau trei fraţi.

Eu sunt plecată foarte mult timp, iar el are cu adevărat grijă de acest copil. Sunt foarte bine… Ne certăm pe lucruri mici, dar, în rest, nu!

Suntem nişte oameni absolut normali”, a dezvăluit Iulia Albu în cadrul unei emisiuni de televiziune…

În schimb, Mihai Albu a spus că nu are tangențe cu acest subiect.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed