HomeStiri Mondene Laura Cosoi, declarații din ultimele săptămâni de sarcină

Laura Cosoi, declarații din ultimele săptămâni de sarcină

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 870 views
Laura Cosoi, declarații din ultimele săptămâni de sarcină in Stiri Mondene

Laura Cosoi se pregătește pentru a aduce pe lume cel de-al treilea copil. Aceasta mai are foarte puțin până când va naște și, de curând, a făcut câteva afirmații despre cum se simte în prezent.

„Mă simt foarte bine, îmi priește sarcina. De fiecare dată m-am simțit foarte bine pe parcursul sarcinilor. Au fost sarcini ușor de dus, adică fără complicații, până la termen, cu nașteri frumoase. Dar acum mi se pare așa că, la a treia, e parcă altfel, pentru că elementul de necunoscut de la prima sarcină nu există, sunt mai multe lucruri care mi se par diferite.

Laura Cosoi spune ce schimbări a adus cea de-a treia sarcină in Stiri MondeneDe data asta, mi se pare că e, așa, ca parte din mine (râde), nu în afara mea, știi? Adică nici nu vorbesc foarte mult despre asta, nici nu vorbesc cu burtica, așa cum fac mămicile, pur și simplu e. E cu mine peste tot această fetiță și, probabil, și pentru că am doi copii acasă contează, că nu apuci să stai să-ți mai analizezi stările…”, a spus Laura Cosoi pentru cei de la viva.ro.

Laura Cosoi, declarații din ultimele săptămâni de sarcină in Stiri Mondene

Laura Cosoi susține că a treia sarcină a venit cu mari schimbări

„A fost altfel, în sensul că, repet, la prima sarcină există un necunoscut și nu știi cum e și te tot întrebi la fiecare analiză: «oare e bine copilul?», «oare o să ajung la termen?». Apoi, te minunezi că e al tău și sunt tot felul de etape. Al doilea copil a venit, așa, ca o mare, mare dorință.

Laura Cosoi face declarații cu ocazia aniversării a 10 ani de relație in Stiri MondeneAm vrut extrem de tare să aibă Rita un frățior sau o surioară, să nu rămână singură. Dar evident că era presiunea mai mare, mi se părea… Mai ales că prima oară nu știi cum e, că ești fără copii, practic, după care, vezi și conștientizezi ce înseamnă un copil și cum se dezvoltă, și ce-ți oferă – atâta dragoste, dar și responsabilitate și așa mai departe”, a mai spus actrița.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed