Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior au recunoscut de ce au făcut nunta în Bulgaria

Share

  • Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior s-au căsătorit în anul 2017.
  • Cei doi au făcut ceremonia în Bulgaria, departe de ochii tuturor celor curioși.
  • În cadrul unui interviu, cei doi au spus care a fost motivul acestei decizii.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior au făcut nunta în urmă cu cinci ani. Cei doi au decis să facă ceremonia în Bulgaria, departe de ochii presei și al persoanelor curioase.

Alături de ei au fost doar familia și prietenii apropiați, iar Lavinia a fost condusă la altar de către tatăl ei. În cadrul unui interviu, aceștia au spus care a fost motivul pentru care au decis să facă nunta departe de România.

De ce au ales cei doi să facă nunta în Bulgaria?

„Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu, iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar, cel mai important, e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste”, a spus Lavinia Pîrva  pentru cei de la viva.ro.

„A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!”, a spus și Ștefan Bănică Junior pentru aceeași sursă.

Lavinia Pîrva a spus de ce nu vrea să mai facă încă un copil

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior au un copil. Artista și-a început, de curând, activitatea profesională, motiv pentru care nu mai poate sta acasă tot timpul. Așadar, aceasta a apelat la ajutorul familiei și, probabil, și al unei bone.

În urmă cu ceva timp, aceasta a declarat faptul că nu își mai dorește încă un copil, deoarece creșterea unui copil mic implică extrem de mult timp și nu s-ar putea împărți între familie și carieră.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news