HomeStiri Mihaela Rădulescu vorbește deschis despre operațiile sale estetice

Mihaela Rădulescu vorbește deschis despre operațiile sale estetice

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 788 views 2 minute timp de citit

Mihaela Rădulescu a vorbit, de curând, despre operațiile sale estetice. Aceasta nu s-a ferit niciodată din a recunoaște că are intervenții chirurgicale și a vorbit deschis despre acest lucru.

„Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nicio apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticați în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.

12

Nu mă interesează că sunt criticată pentru operațiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara.

Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare.

13

Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a spus aceasta în cadrul unui interviu, conform playtech.ro.

14

„Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze, «bărbați» care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare. Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje”, a mai declarat aceasta, în urmă cu puțin timp, despre comentariile mai puțin frumoase pe care le primește în mediul online…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed