Home Stiri Mihaela Rădulescu, despre comentariile negative din mediul online: „Se adună prea multă mizerie. Chiar și umană”

Mihaela Rădulescu, despre comentariile negative din mediul online: „Se adună prea multă mizerie. Chiar și umană”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 553 views 2 minute timp de citit

Mihaela Rădulescu, deși arată foarte bine pentru vârsta ei și deși se bucură de o carieră de succes în televiziune, nu a scăpat de replicile acide ale internauților. De curând, vedeta PRO TV a spus ce face când primește comentarii sau mesaje răutăcioase, pentru a se asigura că persoanele respective nu o vor mai deranja și a doua oară.

„Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze, «bărbați» care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare. Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje.

Nu știu cum fac ei, dar eu blochez tot ce mișcă în direcția negativă, tot ce e jignire sau critică stupidă față de mine sau față de oamenii pe care-i prețuiesc. N-am chef de oameni răi sau proști. N-am timp să le explic și nici vreo pornire de a-i aduce pe o cale mai bună.

Îi blochez și pe cei care le dau like celor care mă atacă în vreun fel sau altul. N-am nevoie de o participare «democratică» în casa mea, nu mă interesează nici opiniile negative și nici părerile care mă irită. My house, my rules. O treabă grozavă, de aplicat și aici, dar și în viața reală.

Și-acum… să continuăm să ne zâmbim unii altora, să ne inspirăm reciproc, să ne susținem unele pe altele, dragi FEMEI puternice, și să nu toleram în jurul nostru bărbați «mici» și needucați. Fără curățenie constantă, se adună prea multă mizerie. Chiar și umană. Vă iubesc pe cei care mă inspirați zilnic și vă mulțumesc că dați câte un semn de drag, când gândim la fel”, a scris Mihaela Rădulescu într-o postare, conform cancan.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies