HomeStiri Mixul perfect care te ajută să respecţi dieta, chiar din ZIUA 1

Mixul perfect care te ajută să respecţi dieta, chiar din ZIUA 1

autor Elena Yvette
828 views 2 minute timp de citit

Eşti pregătită să slăbeşti? Astăzi ţi-am pregătit o listă ideală de alimente care te ajută în misiunea pe care ţi-o asumi când e vorba de pierderea în greutate. Încearcă-le şi tu, chiar din prima zi a dietei tale.

Mixul perfect care te ajută să respecţi dieta, chiar din ZIUA 1

Vrei să slăbeşti într-un mod sănătos? Vrei să scapi de 2 sau 3 kilograme în cel mai scurt timp? Pune pe farfuria ta aceste 5 alimente puternice şi vei descoperi că, prin consumul lor, îţi vei croi calea către o talie mai subţire.

 1. Mango

Asta înseamnă că poţi să mănânci şi altceva în afară de portocale. Acest fruct tropical are în compoziţia sa o mare cantitate de vitamina C, un antioxidant care arde grăsimea.

 1. Anghinare

Anghinarea, această legumă bogată în fibre alimentare, te ajută să îţi încetineşti ritmul în care mănânci (deoarece este nevoie de timp ca să cureţi şi să decojeşti partea cărnoasă de pe fiecare frunză). Să nu uităm că de la anghinare se consumă partea cărnoasă a frunzelor şi receptaculul floral, adică inima din anghinare. Iar această operaţiune te împiedică să exagerezi cu mâncatul.

 1. Ovăz

Un studiu recent a arătat că dacă mănânci această cereală consistentă în fiecare zi, trucul te ajută să reduci indicele de masă corporală şi te poate ajuta să reduci grăsimea de pe abdomen.

 1. Sfeclă

Anumiţi compuşi din această legumă rădăcinoasă dulce poate creşte rezistenţa, astfel încât tu poţi să te antrenezi la sală aproximativ cu 15% mai mult timp.

Truc: Dacă nu vrei să fii prinsă pe picior greşit, taie şi decojeşte sfecla roşie sub un jet de apă rece pentru a evita petele.

 1. Fasolea neagră

Prin încetinirea enzimelor care transformă amidonul în zaharuri, această proteină vegetală ajută la menţinerea concentraţiei de glucoză din sânge sub control. Dar îţi ţine şi pofta de mâncare sub control.

De asemenea, asigură-te că îţi faci un stoc solid, cumpărând următoarele ingrediente care nu trebuie să lipsească din dieta ta:

 • Lapte de migdale
 • Scorţişoară
 • Ceapă
 • Supă (fiertură) de legume
 • Chimen
 • Usturoi pudră
 • Lămâie verde (lime)
 • Lămâie
 • Mentă proaspătă

Descoperă pe feminis.ro cum arată ziua nr. 1 din dieta ta, folosind toate ingredientele enumerate mai sus.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..