Home Stiri Irina Fodor, dată de gol: „Bea mult, nu produce nimic”

Irina Fodor, dată de gol: „Bea mult, nu produce nimic”

autor Mirela
911 views 2 minute timp de citit

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au plecat în Grecia, pentru a filma un nou proiect Antena 1. Cum Gina Pistol încă nu a revenit pe micile ecrane, locul ei este, în continuare, ținut de Irina Fodor. Deoarece Bontea este prieten foarte bun cu cei doi soți, a făcut o glumă pe seama soției lui Răzvan Fodor.

„Auzi, mă, băiatul meu, frate, mănâncă mult, bea mult, nu produce nimic. Nu înțeleg care e treaba la tine. Cheltuie și banii. Vezi că a dat, Răzvane, băiatul meu, dedicații pe la lăutari, pe aici. A dat toți banii pe la țambalașii aceștia, pe aici, și a strigat așa: «pentru Răzvănel, fără număr, pentru Țuca, pentru Țucu, nu știu, n-am înțeles»”, a spu Sorin Bontea pe pagina sa de Instagram.

Știu, Sorine, nu-i combinație cu d-astea și o doare și mijlocu’…” a răspuns Fodor, tot în mediul online.

„Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă, cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Adică eu aveam 45 de zile de filmare de la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile altădată. Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă.

După cei doi ani în care Irina n-a mai muncit așa și eu am avut altfel de proiecte, copilul a uitat că mama lui s-a dus la muncă vreodată. Copilul nostru i-a spus Irinei că nu își aduce aminte că mami a muncit. Deși, până pe la cinci ani, Irina a lucrat într-o emisiune TV. De când a născut, s-a angajat acolo. Copilul a crezut că mami venea la opt seara acasă, că pleca în delegație”, a spus acesta în cadrul podcast-ului lui Speak.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies