Home Stiri Secretul siluetei Laviniei Pîrva după naștere: „Dimineața, înainte de masă…”

Secretul siluetei Laviniei Pîrva după naștere: „Dimineața, înainte de masă…”

autor Negriu Elena
331 vizualizari

Lavinia Pîrva a adus pe lume primul copil acum șase luni, iar ea și soțul ei, Ștefan Bănică jr. sunt cum nu se poate mai fericiți.

Deși se consideră o mămică împlinită, artista rămăsese cu multe kilograme în plus după ce născuse, astfel că și-a dorit să revină la silueta care a consacrat-o.

2

Soția lui Ștefan Bănică jr. s-a înarmat cu ambiție, a făcut exerciții fizice și a apelat la un secret pe care l-a dezvăluit de curând.

Cântăreața a fost întrebată des cum a reușit să slăbească atât de rapid după sarcină și să arate foarte bine, iar aceasta le-a împărtășit fanilor ce anume a ajutat-o să piardă în greutate.

3

Lavinia Pîrva a recurs la un remediu aflat la îndemâna oricui, întrucât ingredientele se pot procura de la supermarket.

„Acesta este unul dintre trucurile care m-au ajutat în procesul slăbirii după sarcină.

Dimineața, înainte de masă, un pahar cu apă alcalină în care am adăugat zeamă și două, trei feliuțe de green lime”, este mesajul pe care l-a transmis Lavinia Pîrva.

Aceasta se numără printre mămicile care alăptează și a oferit declarații despre cum decurge viața sa și a familiei sale de când micuțul Alexandru a venit pe lume.

„Le facem ambele (n.r.: alăptare și biberon). Bunicile sunt absolut îndrăgostite de cel mic. E un copil bun, un copil cuminte.

Nu am avut neapărat o poftă anume, dar nu mă trezeam la două dimineața să mănânc cireșe. A fost ok și nu cred că l-am chinuit (n.r.: pe Ștefan Bănică jr.). (…)

Nu cred că am să uit așa ceva niciodată. (…)

E foarte adevărat, aveam momente în care ziceam că nu mai vreau, de fapt, o să uit la un moment dat, urmează niște alte lucruri, mai importante, mai frumoase.

Acum dormim noaptea. E o oboseală care nu mă deranjează neapărat, dar nu e așa o dramă, e plăcută și oboseala asta cumva.

Eu stăteam și mă gândeam și încerc să mă abțin de la a mai vorbi despre copilul meu. Eu încerc să mă abțin un pic, să nu exagerez.

Până acum vorbeam despre cățel, acum vorbesc despre copil”, a declarat Lavinia Pîrva…

Surse: spynews.ro, cancan.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!